My Site Preloader

Credite fara refuz

  • Perioada de finantare: minimum 6 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 800 Ron, maxim 50200 Ron
  • DAE: minim 45.69%. maxim 525.05%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 3500 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 210.39 lei, DAE 55.10 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 5249.36 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.200 lei

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Credite pentru rau platnici cu rata mare de aprobare

Oricui i se poate intampla sa aiba nevoie urgenta de bani.  La Credius, aprobam credite pentru rau platnici. Stim ca aceste lucruri nu inseamna ca tu nu ai nevoie de ajutor, si ca tu nu meriti ajutorul. Suntem aici ca sa te ajutam sa iesi din impasul in care esti. 

Daca esti in cautarea unui credit rau platnici sau te intereseaza mai multe informatii despre credite online pentru restantieri, Credius iti ofera posibilitatea de a solicita credite fara refuz. Poti sa aplici online, sau poti alege sa mergi la unul dintre birourile Credius din tara. Indiferent de cum alegi sa aplici, banii vor ajunge la tine in siguranta, fie pe cardul bancar fie in numerar. 

Rata de aprobare este una mare la Credius deoarece exista multe situatii neprevazute si se poate intampla sa fii pe lista de rau platnici fara vina ta. Stim ca pentru a trece peste o perioada mai grea sau pentru a putea duce la capat o anumita perioada din viata ai nevoie de suma solicitata intr-un timp cat mai scurt. Ai la dispozitie si calculatorul de credit de pe site pe care poti sa il folosesti pentru a calcula aceste credite online pentru restantieri. In acest fel vei afla cat trebuie sa platesti lunar pentru a achita valoarea creditului,  in functie desigur, de perioada pe care tu ai selectat-o pentru rambursarea sumei.

Credite Fara Refuz - Credite Pentru Rau Platnici

Noi stim ca nu este vina ta daca nu ai putut sa platesti o rata Sunt atatea lucruri neprevazute in viata. Stim ca ai nevoie de ajutor, chiar daca esti pe lista de rau platnici. De asta, la Credius oferim credite pentru rau platnici! Stim ca fiecare persoana are un moment in viata in care lucrurile nu sunt cum ai vrea sa fie. Noi suntem aici pentru a te ajuta. Aplica acum pentru un credit fara refuz - suntem alaturi de tine!  

Aplica acum!