My Site Preloader

Credit Rapid Online

  • Perioada de finantare: minimum 6 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minim 800 Ron, maxim 50200 Ron
  • DAE: minim 45.69%. maxim 525.05%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 3500 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 210.39 lei, DAE 55.10 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 5249.36 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.200 lei

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Un credit rapid rezolva ecuatia problemelor tale financiare

O situatie financiara buna asigura echilibrul in multe aspecte ale vietii tale. Dar uneori poti fi pus in situatii si contexte imprevizibile. In astfel de momente este nevoie de masuri imediate, iar un credit rapid poate fi cea mai buna solutie pe care o ai la indemana.

Piata de oferte de credite rapide se diversifica permanent, pentru a tine pasul cu nevoile solicitantilor de credite. Inovatia si mobilitatea solutiilor propuse diferentiaza institutiile care ofera finantari, asigurand un mediu concurential dinamic. Viteza de procesare a informatiilor si procedurile simplificate sunt principalele trasaturi ale unui credit urgent, gata sa raspunda oricaror situatii in care se pot afla solicitantii, iar Credius este, din acest punct de vedere, o institutie financiara nebancara (IFN) aflata permanent in lupta cu conventionalul si limitele clasice.

Creditele din oferta Credius au multe avantaje fata de alte credite online rapide:

  1. • Rata mare de aprobare
  2. • Intregul proces de creditare este doar online
  3. • Posibilitatea de rambursare anticipata bonificata

Oricare persoana care are nevoie de un credit rapid poate gasi varianta potrivita la Credius pentru a iesi din orice situatie financiara dificila.

Bucura-te de oferta de credite online rapid pe card!

Accesibila de pe mobil sau de pe calculator, oferta de credite rapide online de la Credius propune un traseu simplu si facil de la intentia de a aplica, pana la intrarea in posesia banilor doriti.

Cererea de credit se completeaza in cel mult 5 minute cu datele solicitate, si se ataseaza o copie dupa actul de identitate. Varsta minima de 18 ani, cetatenia romana si domiciliul in Romania sunt conditii minime care trebuie bifate inainte de solicitarea unui credit rapid online. Daca esti salariat, trebuie sa ai o vechime minima de 1 luna la locul de munca. In cazul in care esti pensionar trebuie sa prezinti talonul de pensie. Este atat de simplu.

Fara multe documente solicitate si cu o procedura securizata de verificare online, Credius iti ofera decizia de aprobare in doar 5 de minute.

Dupa semnarea contractului care defineste termenii acordarii creditului, trebuie doar sa optezi pentru modalitatea in care vrei sa primesti banii - instant pe card, in contul bancar sau cash la ghiseul unei banci agreate.

Inovatiile Credius asigura cel mai rapid acces la oferta de credite rapide online si trebuie sa profiti de asta!

De ce sa iei un credit fulger aprobat online de la Credius?

Urgenta are limite diferite pentru fiecare persoana. Credius iti propune un credit fulger, aprobat online si la care ai acces in cateva ore de la solicitare. Procedurile de aplicare online iti permit sa parcurgi rapid toti pasii necesari. Cat ai clipi, ai acces la banii doriti, fara sa trebuiasca sa faci drumuri inutile. Credius te informeaza transparent despre toate costurile unui credit rapid si iti ofera instrumente de calcul al ratelor pe care le ai de platit, in functie de perioada de rambursare aleasa si de suma pe care o doresti. De asemenea, oferim credite si pesoanelor juridice si afacerilor. Aplica pentru un credit rapid IMM aici!

Daca alegi din oferta de credite rapide online in rate de la Credius, ai certitudinea rezolvarii problemelor financiare si o imagine exacta a costurilor de rambursare, beneficiind pe toata perioada de servicii si consiliere profesionala. E timpul sa alegi Credius!

Alege un Credit rapid

Ai nevoie urgentă de bani? Iată soluția Credius: imprumut rapid. Dacă ești in situația in care te gândești ”Vreau un credit rapid!”, noi avem rezolvarea problemei cu care te confrunți. Soluționarea intr-un mod avantajos și eficient are la bază imprumuturi rapide cu rate pe termen scurt, mediu și lung.

Vrei un Imprumut Rapid?

Auzim tot mai des replicile ”Vreau un imprumut urgent!” și ”Am nevoie de bani cât mai repede!”. Credius are soluția potrivită care se numește: Imprumut rapid. Nu se pune problema acelor imprumuturi online până la salariu, datorită faptului că tu alegi perioada in care să inapoiezi banii. Poți beneficia de intervale de timp cuprinse intre 6 și 60 de luni. Tocmai datorită acestui lucru, ai avantajul de a-ți gestiona banii obținuți după imprumut intr-un mod eficient și inteligent, fără a fi condiționat de regulile impuse de un imprumut până la salariu online, care te imping adesea către returnarea sumei, conform condițiilor specifice acestui tip de imprumut de bani.

Credius – este usor sa iei un Credit rapid online fara acte

In cazul in care ai decis că vrei să iei bani imprumut, gestionarea unui credit este doar in mâinile tale. Acum poți apela și la soluțiile digitale! Datorită faptului că vrem ca eforturile clienților să fie minime, poți beneficia de un imprumut rapid online cu proceduri 100% online. Legătura imprumut – bani online este determinată atât de faptul că poți să primești suma dorită prin transfer bancar, cât și de folosirea acelorași proceduri și pentru plata ratelor, fie prin transfer bancar, fie prin internet banking.

La Credius confortul tău primează, deci poți alege de la imprumuturi rapide online cu valori mici, până la imprumuturi online similare cu cele bancare pe perioade intinse, ideale pentru nevoile tale. Indiferent de suma de care ai nevoie, indiferent de perioada in care vrei să folosești acești bani, tot ce ai nevoie este un imprumut ON-LINE!

Obtii un Credit rapid direct pe card!

Credius face lucrurile simple. Stim ca ai nevoie de bani rapid, si de asta, am simplificat procedurile. Asadar, dacă iți dorești un imprumut rapid fără acte, Credius este locul potrivit pentru tine. Vrem un proces cât mai eficient, astfel că solicitarea unui imprumut rapid de bani se poate face doar cu actul de identitate. Noi ne ocupăm de restul pentru că vrem să beneficiezi de un imprumut online, care să aibă toate avantajele unui imprumut rapid.

Principala facilitate este că trebuie doar să completezi cererea de imprumuturi și să aștepți răspunsul prompt din partea noastră. In cazul in care lipsesc anumite detalii din cererea de imprumut, prin telefon sau online, sau este nevoie de documente suplimentare vei fi contactat de unul din colegii noștri, deci poți sta fără griji in ceea ce privește corectitudinea completării solicitării de imprumut online rapid. Cu Credius, poti sa ai mereu incredere ca vei fi tratat cu maxima prioritate si cel mai inalt profesionalism.

Poți obține un imprumut rapid online fără adeverință de venit in cazul in care ești pensionar și vei beneficia de un credit doar pe baza talonului de pensie.

Credit Online Rapid

Suntem alaturi de tine, si stim cat de important este sa ai banii exact cand ai nevoie de ei. Aplica acum pentru un credit rapid online de la Credius! In doar 5 de minute banii o sa fie transferati in contul tau! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi cererea online, apoi, poti semna contractul tot online, imediat ce ai obtinut aprobarea de finantare. Suntem rapizi, asa ca, in 5 de minute o sa ai banii transferati pe cardul tau - sau daca vrei poti sa ii primesti si numerar. 

Aplica acum!