My Site Preloader

Credit instant

  • Perioada de finantare: minimum 24 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 2,200 Ron, maxim 51,000 Ron
  • DAE: minim 42.42%. maxim 149.11%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 10,000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 35%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 400 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 585.18 lei, DAE 47.6%, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 14,444.32 lei.
Notă: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu notele interne ale Credius, oferta de credit cu selfie este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva, fata de cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

În orice zi,
la orice oră

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Credit instant

Un credit instant este cel mai bun raspuns la o nevoie financiara urgenta. Utilitatea acestui tip de credit este mare, dar disponibilitatea lui mica, avand in vedere ca nu multe institutii de finantare au mecanismele si resursele necesare pentru a raspunde prompt la o asemenea cerere.

Credius a dezvoltat si a rafinat in timp un produs de finantare care poate raspunde rapid unor solicitari care asteapta raspuns in ore, nu in zile. Cand este vorba de probleme medicale, cand riscul de executare silita bate la usa, cand o reparatie poate salva o casa, timpul este cel mai mare inamic. Stim ca unele nevoi personale nu pot fi amanate, de aceea Credius iti pune la dispozitie credite rapide, fara batai de cap cu transparenta completa, oricand poti folosi calculatorul de credit nevoi personale pentru a putea calcula si planifica deciziile urmatoare 

Procedurile standard de aplicare si analiza a unei solicitari de finantare implica un grad mai mare sau mai mic de birocratie, iar birocratia inseamna timp in plus. O hartie cu o stampila inseamna un drum in plus.

Tocmai de aceea, un credit instant fara acte simplifica mult lucrurile. Dar lucrurile simple au in spate o experienta vasta si inovatie, atuuri pe care Credius le pune la lucru pentru a crea produse de finantare cu adevarat utile si accesibile.

Un credit instant cu pasi clari

Drumul cel mai scurt de la aplicarea pentru un credit la banii in cont presupune etape clare, proceduri simplificate si raspunsuri imediate. Iar online-ul este mediul care faciliteza cel mai bine aceste cerinte. Creditul instant de la Credius este optimizat cel mai bine pentru o interactiune online, pentru cat mai putine click-uri. Si asta chiar inainte de a aplica. Calculatorul de credite de pe site ajuta orice solicitant sa-si evalueze instant limitele de creditare pe care le poate suporta. Un credit rapid nu este raspunsul la toate nevoile financiare, ci la cele mai importante si serioase dintre ele. Are o perioada de creditare scurta, limite de credit mai mici ca un credit normal si costuri care trebuie asumate. Tocmai de aceea, este recomandat sa fie solicitat pentru situatii cu adevarat urgente. In functie de perioada de creditare aleasa si de suma solicitata, calculatorul de credite de la Credius estimeaza valoarea ratei lunare de achitat, iar aceasta trebuie comparata cu veniturile disponibile ale solicitantului.

Odata aflate marjele de creditare, solicitantul poate aplica pentru un credit instant, completand online o cerere. In doar cateva minute si atasand doar o copie dupa un act de identitate, procedurile de analiza si de aprobare a creditului dorit sunt demarate. Aceste credite instant doar cu buletinul simplifica foarte mult demersurile solicitantului, care nu mai trebuie sa obtina si sa prezinte alte documente pentru a justifica veniturile lunare.

Credius va face toate verificarile necesare si poate oferi un raspuns in doar 60 de minute, daca totul este in regula. Cu o rata mare de aprobare, Credius ofera o sansa pentru o finantare avantajoasa fiecarui solicitant si, dupa primirea contractului de creditare si semnarea acestuia, banii necesari pot ajunge in contul solicitantului sau se pot ridica cash in 24 de ore lucratoare.

Fara multe batai de cap, fara proceduri complicate, fara timp pierdut, un credit instant de la Credius poate fi de real ajutor in fiecare situatie dificila, cand veniturile proprii nu sunt suficiente. Este timpul sa aplici si tu la Credius!

Poti beneficia si unde un credit rapid pentru IMM prin Credius atunci cand afacerea ta este la nevoie.

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!