My Site Preloader

Credit pentru Pensionari

Doriti sa le faceti un cadou nepotilor, sa aveti parte de vacanta pe care ati asteptat-o o viata intreaga sau, pur si simplu, sa va rezolvati grijile zilnice? Cu Creditul pentru Pensionari, puteti sa obtineti bani simplu si rapid. Nu va faceti griji in privinta anilor –   la Credius, puteti sa ridicati un credit indiferent de varsta. Credius va doreste sanatate si multi ani inainte.

  • Perioada de finantare: minimum 24 luni, maximum 60 luni
  • Suma finantata: minimum 2,200 Ron, maximum 51,000 Ron
  • DAE: minimum 42.42%, maximum 149.11%
  • Bonificatie client: 50 Lei

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 7,000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 35%/an (rata fixa), cu un comision de administrare lunar aplicat la soldul curent al creditului de 0%, un comision de analiza dosar de 400 lei si o bonificatie pentru client de 50 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 409.63 lei, DAE 49.31%, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 10,181.12 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoarea contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

În orice zi,
la orice oră

Fara bataie de cap

Indiferent de varsta

Cu Credius
este convenabil!

Fara discriminare si fara bataie de cap

01

Cu rate lunare mici

02

In doar 5 minute

*Timpul general de raspuns este de 5 minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumeram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta;Datele declarate de tine sunt incorecte sau incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F.; Este nevoi de investigatii suplimentare dar cererea a fost depusa in afara orelor de program.

03

Ai nevoie doar de buletin

Cum obtii credit?

Usor si simplu, din confortul casei tale, fie online, fie ne poti contacta la 031 9005 si iti oferim suportul telefonic.

Aplica acum!

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

in doar 5 minute*

Semneaza
contractul

Online prin semnatura electronica

Primeste
banii

Direct pe cardul tau, sau ii ridici de la banca

Conditii de creditare

Varsta
de la 65 ani
Cetateni Romani
cu domiciliul in
Romania
Fara limita
de varsta!

Documente necesare

Actul de identitate
Cerere de credit online

Cum poti
rambursa ratele?

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!

Ai nevoie de un credit pentru pensionari?

La Credius nu tinem cont de varsta sau de venituri atunci cand vine vorba de clientii nostri. Asadar, daca ai peste 65 de ani de ani si ai nevoie rapid de o suma de bani pentru o vacanta, un cadou pentru nepoti, o interventie chirgicala ori alte situatii neprevazute, un credit pentru pensionari de la Credius este solutia perfecta pentru tine.

Credit pentru pensionari

Persoanele in varsta se pot confrunta cu situatii in care sa trebuiasca sa acopere din surse externe anumite nevoi financiare pe perioade scurte si medii. Fie ca este vorba de o interventie medicala de urgenta, plata unor medicamente vitale, un concediu intr-o statiune balneara, un cadou pentru nepoti sau achitarea unor datorii, banii necesari pot fi obtinuti cu ajutorul unui credit pentru pensionari. La Credius, varsta nu este un obstacol in obtinerea imprumutului dorit. Indiferent de anii pe care ii ai, poti aplica si poti primi banii de care ai nevoie. Beneficiezi de proceduri simplificate de aplicare si aprobare, fara sa mai fie nevoie sa stai la cozi interminabile. Poti aplica online la Credius, doar cu un act de identitate si cel mai recent talon de pensie, daca vrei sa apelezi la oferta de credite pentru pensionari.

De ce merita sa cauti un credit de pensionari

Un credit nevoi personale pentru pensionari nu trebuie sa fie o povara in plus pentru oamenii ajunsi la varsta a treia. Fara prea multe optiuni atunci cand vine vorba de surse de venituri, cei ajunsi la pensie pot fi vulnerabili din punct de vedere financiar cand se confrunta cu situatii neprevazute. Credius a pregatit pentru astfel de situatii o oferta de credite pensionari ce poate fi accesata indiferent de varsta solicitantului, fara batai de cap cu procurarea actelor sau cu drumurile la sediul unei institutii de credit. Cu doar 5 minute acordate completarii unei cereri de credit, un pensionar poate primi aprobare pentru un imprumut de pana la 10000 de lei.

Caracteristicile unui produs financiar de tip "credit pensionari"

Daca ai peste 65 de ani si te gandesti sa-ti iei un imprumut pentru pensionari, trebuie sa stii ce avantaje are oferta Credius. In primul rand, iti asigura acces la un credit rapid si avantajos. Limita superioara de imprumut este suficient de mare pentru a satisface cea mai mare parte a nevoilor de finantare ale unei persoane in varsta, aprobarea se obtine in doar 60 de minute si poti avea banii la dispozitie in numerar sau intr-un cont bancar. Si daca te gandesti ca atunci cand vine vorba de imprumuturi pensionari o sa ai nevoie de multe documente pentru a obtine banii doriti, la Credius este diferit. Birocratia este redusa la minim si demersul de a solicita un imprumut pentru pensionari se poate face cu un act de identitate si ultimul talon de pensie.

Atunci cand ajung in situatia de a se gandi la un imprumut bani, pensionari din alte tari apelelaza frecvent la aceasta metoda pentru a rezolva rapid o situatie in care resursele finanaciare proprii nu sunt suficiente. Credius te ajuta sa treci peste temeri si sa alegi solutia potrivita si sigura pentru nevoile tale.

Un credit pentru pensionari este o solutie buna daca aveti nevoie de bani rapid pentru a plati o cheltuiala neprevazuta sau daca doriti sa finantati un proiect care sa va imbunatateasca calitatea vietii. Solicitarea unui credit cu Credius este usoara si rapida, astfel incat puteti obtine banii de care aveti nevoie fara probleme.


Tipuri de credite pentru pensionari

Au acces la credite pensionari de 75 ani?

O mare parte dintre institutiile care acorda credite au stabilit limite de varsta pentru persoanele pensionate care solicita un imprumut. O astfel de limita maxima nu exista la Credius. Au acces la credite pensionari de 75 de ani sau de 85 de ani si chiar peste 90 de ani. Varsta nu este un obstacol. Important pentru noi este sa-ti oferim sansa de a-ti indeplini dorintele!

Credite pentru pensionari cu pensii mici

Nivelul pensiilor nu permite multor pensionari indeplinirea unor visuri sau rezolvarea definitiva a unor probleme financiare care risca sa se agraveze in timp. Este bine sa stii ca pensia, singurul venit pentru multe persoane in varsta, este considerata una dintre cele mai bune si sigure garantii pentru institutiile care ofera imprumuturi. Credius acorda credite pentru pensionari cu pensii mici, fara sa limiteze accesul la creditare. Orice persoana peste 65 de ani, care primeste pensie, are posibilitatea sa aplice si sa obtina aprobare pentru un credit.

Credite pe caz de boala

O afectiune cronica poate sa te oblige sa te pensionezi anticipat, pe caz de boala. Este o situatie nefericita, dar care nu trebuie sa te impiedice sa cauti solutii cand ai o problema financiara de urgenta. O cautare online dupa "credite pentru pensionari de boala" iti va arata ce oferte are Credius pentru acest tip de solicitari. Poti aplica pentru un credit pentru pensionari cu pasi simpli de urmat, fara batai de cap si adaptat nevoilor si veniturilor fiecarei persoane in varsta.

Fara limita de varsta, de nivelul veniturilor dupa pensionare, Credius are in oferta cate un credit pentru pensionari potrivit fiecarei persoane care doreste sa-si rezolve o problema financiara sau are dorinte ce asteapta sa se implineasca. Nimic nu este imposibil cu Credius, indiferent in ce perioada a vietii te afli!