Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

Credite nevoi personale

Tu cum iti rezolvi nevoile personale? Ai planuri de viitor sau pe termen scurt? Nevoi care nu mai suporta asteptare? Dorinte puse pe hartie de prea mult timp? E timpul ca planurile si visurile tale sa se realizeze! Pune-le in aplicare cu ajutorul creditului de nevoi personale Credius, un imprumut pentru tot ce ai nevoie cu rate convenabile!


Vrei sa te muti din chirie sau a venit timpul sa-ti renovezi locuinta? Sau sa-ti cumperi o masina noua? Sau poate vrei sa pleci in a doua luna de miere? Acum poti face tot ce ti-ai propus cu un credit de nevoi personale de la Credius! Indiferent de dorinta ta, noi te ajutam!

Suma credit:1500
1500 lei 20000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
12 luni 60 luni
- +
Rata lunara
*Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Pana la
40.000 lei

Fara gaj si
mai multe documente

Cu rate
lunare mici

Cu Credius este convenabil!

Fara discriminare si fara bataie de cap

Conditii de creditare pentru nevoi personale

Varsta
de la 18 ani
Cetateni Romani cu
domiciliul in Romania
Vechime minima
1 luna la locul de munca

Cum obtii credit de nevoi personale?

Vei fi placut surprins sa afli ca, acum, nu trebuie sa mai astepti la cozi interminabile
si nu trebuie sa mai strabati tot orasul pentru a obtine un credit. 

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

in doar 60 de minute

Semneaza
contractul

Vii la cel mai apropiat birou Credius

Primeste
banii

In contul tau
sau ii ridici
de la banca

Aplica acum

Completeaza cererea online!

Documente necesare:

Actul
de identitate

Cerere
de credit

Ultimul
talon de pensie
*doar pentru pensionari

Documente optionale:

Adeverinta
de venit (salariati)

Cum poti rambursa ratele?

Fara discriminare si fara bataie de cap

De ce un credit de nevoi personale?

Creditul pentru nevoie personale se adreseaza satisfacerii nevoilor personale sau achizitionarii de bunuri diverse fara a fi nevoie de justificare. Cel mai adesea, apelezi la o astfel de finantare, atunci cand costurile pentru o anumita achizitie depasesc bugetul tau. De ce un credit de nevoi personale? Pentru ca solicitarea acestor credite prezinta mai multe avantaje: obtinerea rapida, cu un minimum de acte, fara giranti sau garantii si fara justificarea destinatiei banilor. 


Creditul de nevoi personale este o solutie rapida de a obtine o suma de bani in cel mai scurt timp. Accesarea unui credit de nevoi personale este cu siguranta o varianta care te poate ajuta in situatii dificile neprevazute si este o metoda de luat in calcul pentru un ajutor financiar care vine cu o serie de avantaje. 


Ce avantaje ai cand aplici pentru un credit de nevoi personale?


Obtinere facila, cu minimum de acte;


Fara avans pentru obtinerea creditului;


Planuri de finantare variate: creditul de nevoi personale acopera orice suma si perioada de care ai putea avea nevoie;


Fara justificarea banilor! Cheltui banii asa cum vrei pentru ca nu trebuie sa ne spui un scop anume si nici sa aduci ulterior acte doveditoare;


Aprobare rapida. Iti dam un raspund in 60 de minute!


Aplici online, rapid si simplu!


Cum obtii un credit de nevoi personale?


Cu Credius, ai acces la un credit de nevoi personale sigur si rapid, iar modalitatea de obtinere este cum nu se poate mai simpla, astfel incat tie sa nu iti ramana altceva de facut decat sa te bucuri de suma imprumutata, iar nevoia ta sa fie rezolvata!


Pentru ca ne dorim sa iti fim de ajutor oriunde si oricand, la Credius aplici pentru un credit de nevoi personale la birourile Credius din toata tara sau direct din fata calculatorului! Iti punem la dispozitie cel mai simplu proces de acordare a creditului convenabil pentru tine, fie 100% online, fie prin apel de telefon cu asistenta consultantului nostru, fie la birourile noastre la doi pasi de casa ta!


Acasa sau la birou, in afara orasului sau poate chiar in vacanta, daca ai la indemana un laptop, o tableta sau un telefon cu conexiune la internet, atunci nu mai sta pe ganduri si completeaza cererea de credit online! Sau daca iti e mai usor prin telefon, ne poti suna oricand pentru orice tip de credit.


Cu Credius, ai libertatea de a alege atat suma de bani pe care vrei sa o imprumuti, cat si perioada de rambursare. Ba mai mult, iti poti calcula ratele lunare, fixe sau descrescatoare si sa alegi in functie de posibilitatile tale financiare. Verifica cat de mult poti imprumuta folosind calculatorul de credite!


Creditul de nevoi personale se acorda pentru intervale de timp care variaza de la 1 la 5 ani, avand astfel posibilitatea de a-ti planifica bugetul si de a inapoia suma totala pana la termenul precizat in contract.


Singurele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti sunt urmatoarele: sa ai un numar de telefon pentru contactare, sa fii angajat sau sa obtii alte venituri decat salariu si sa completezi cererea online de solicitare a creditului.


In doar 60 de minute, esti mai aproape de cel mai avantajos tip de credit de la Credius, creditul de nevoi personale. Aplica acum si cererea ta va primi un raspuns in cel mai scurt timp! Esti gata sa aplici pentru un credit nevoi personale Credius?Documente