My Site Preloader

Credite de
nevoi personale

Daca ai un proiect important, care va imbunatati viata ta sau
a familiei tale, trebuie doar sa vrei!

  • Perioada de finantare: minimum 6 luni, maximum 60 luni
  • Suma finantata: minimum 800 Ron, maximum 50,200 Ron
  • DAE: minimum 45.69%, maximum 525.05%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 3,500 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 210.39 lei, DAE 55.10 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 5,249.36 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoarea contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.200 lei

Grad ridicat
de aprobare

Cu rate
lunare mici

Cu Credius
este convenabil!

Fara discriminare si fara bataie de cap

01

Ai nevoie doar de buletin 

Este valabil in cazul angajatilor si a pensionarilor pentru care se realizeaza rapoarte Anaf.

02

Simplu si rapid*

*Timpul general de raspuns este de 5 minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumeram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta;Datele declarate de tine sunt incorecte sau incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F.; Este nevoi de investigatii suplimentare dar cererea a fost depusa in afara orelor de program.

03

Fara limita de varsta

Cum obtii credit
de nevoi personale?

Aplica online sau vino la cel mai apropiat birou Credius

Aplica acum!

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

in doar 5 minute*

Semneaza
contractul

Online prin semnatura electronica sau la birou Credius

Primeste
banii

Direct pe cardul tau, sau ii ridici de la banca

Conditii de creditare
pentru nevoi personale

Varsta
de la 18 ani
Cetateni Romani
cu domiciliul in
Romania
Vechime minima
1 luna la locul
de munca

Cum poti
rambursa ratele?

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!

Indeplineste-ti dorintele cu un credit de nevoi personale

Cel mai rapid mod de a obtine bani pentru dorintele si planurile tale este cu ajutorul unui credit de nevoi personale de la Credius. Procesul este simplu, sigur si se desfasoara in totalitate online, fara multe acte ori drumuri inutile. Si pentru ca primesti aprobarea rapid, te poti bucura de suma de care ai nevoie in cel mai scurt timp, fara intrebari ori justificari.

Credit nevoi personale

Ai planuri de viitor sau pe termen scurt? Nevoi care nu mai suporta asteptare? Pentru toate planurile tale avem solutia pe masura: credite nevoi personale, un imprumut pentru tot ce ai nevoie cu rate convenabile. Usor de obtinut, ușor de achitat. Aplica acum pentru credite nevoi personale si cererea ta va fi analizata in cel mai scurt timp. Iti dam raspuns in 60 de minute!

De ce sa alegi un credit de nevoi personale?

Pentru ca ne dorim sa iti fim de ajutor oriunde si oricand, la Credius aplici pentru un credit de nevoi personale in cel mai rapid si simplu mod direct din fata calculatorului, fara drumuri in plus! Acasa sau la birou, in afara orașului sau poate chiar in vacanta, completezi cererea de credit nevoi personale, in doar cativa pasi, atasezi copia dupa actul de identitate si astepti raspunsul nostru. Tu decizi suma de care ai nevoie si perioada de rambursare. Noi nu te intrebam de destinatia banilor.

Conteaza pe creditele de nevoi personale si bucura-te mai repede de dorintele la care ai visat mereu.

Credite de nevoi personale cu aprobare in 60 de minute!

Pentru ca in viata de zi cu zi pot aparea cheltuieli neprevazute pentru care sa nu ai bani puși deoparte si te simti presat de timp, accesarea unui credit nevoi personale este cu siguranta o varianta de luat in calcul pentru ca iti poti rezolva problema doar cu o cerere de credit online.

Credius te sprijina cu cel mai rapid si avantajos credit nevoi personale, cu grad de obtinere facil, fara garantii, cu minimum de acte si cu aprobare in 60 de minute. Ai libertatea de a alege atat suma de bani pe care vrei sa o imprumuti, intre 800 - 50200 lei, cat si perioada de rambursare, intre 6 - 60 luni. Aplica pentru un credit nevoi personale si calculeaza-ti in timp real rata imprumutului tau cu ajutorul calculatorului de credit inclus in site. Garantam ca este cea mai rapida forma de a afla valoarea ratei de credit!

Acum nu iti ramane altceva de facut decat sa te bucuri de suma imprumutata, iar nevoia ta să fie rezolvata!

Credit de nevoi personale urgent

Dupa multe batai de cap si refuzuri, in sfarsit, ai gasit creditul care te va ajuta sa iti implinesti visul intr-un mod relaxat. Iti punem la dispoziție cel mai simplu proces de acordare al unui credit de nevoi personale urgent, 100% online! Daca esti la primul tau credit, trebuie sa stii ca toate operatiunea de obtinerea a creditului se desfasoara online, prin completarea unui cereri de credit, cu datele tale personale și suma de care ai nevoie impreuna cu o copie după actul de identitate. Nu vei avea nevoie de prea multe documente, iar aprobarea este foarte rapida.

Ai toate avantajele cu un singur credit pentru nevoi personale

Accesarea unui credit pentru nevoi personale este cu siguranta o varianta care te poate ajuta in situatii dificile neprevazute. De ce? Pentru ca un credit pentru nevoi personale acopera orice suma si perioada de care ai putea avea nevoie, nu-ti cerem avans sau garantii pentru obtinerea imprumutului si nici documente complicate. In cazul in care nu te descurci, ne poti contacta si te ajutam sa completezi pas cu pas formularul de credit pentru nevoi personale.

Credit nevoi personale urgent. Ai nevoie de bani chiar azi?

In doar 60 de minute, esti mai aproape de cel mai avantajos tip de credit de la Credius: un credit nevoi personale urgent. Aplica acum si cererea ta va primi un raspuns in cel mai scurt timp! Primesti contractul de imprumut online si, dupa semnare, esti gata sa primesti banii solicitati. Cand vine vorba de un credit nevoi personale urgent, banii ajung la tine imediat! Dupa ce imprumutul este aprobat, poti sa primesti banii in aceeasi zi, direct in contul personal sau ii poti ridica de la o banca agreata.

Ia-ti online un credit nevoi personale

Intreg procesul de la aplicare, trimitere a actelor și aprobare are loc online. Cu alte cuvinte, cel mai rapid credit nevoie personale se afla la doar cateva click-uri distanta. Foloseste-te de el pentru a-ti rezolva problemele si descopera toate avantajele!

Credit pentru nevoi personale rapid si in siguranta

La Credius ai gasit cel mai simplu si rapid credit pentru nevoi personale! Si pe langa procesul simplificat si rapid de a-l obtine, este si foarte sigur! Pentru a putea aplica pentru un credit nevoi personale online nu ai nevoie decât de o conexiune la internet, o adresa de email, un numar de telefon valid și de doua minute la dispozitie, pentru a-ți completa cererea de credit pentru nevoi personale. Toate informatiile tale personale sunt confidentiale si in siguranta, neexistand riscul de a fi transmise mai departe fara acordul tau. Alege rapiditate, flexibilitate si fara batai de cap, alege Credius!

*Timpul general de raspuns este de 5 minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumeram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta;Datele declarate de tine sunt incorecte sau incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F.; Este nevoi de investigatii suplimentare dar cererea a fost depusa in afara orelor de program.

Ce este creditul de nevoi personale?

Creditul de nevoi personale este o operatiune de imprumut, prin care o institutie financiara iti pune la dispozitie o suma de bani in schimbul unei dobanzi si a unor comisioane mentionate intr-un contract.

Ce iti trebuie pentru un credit de nevoi personale?

Pentru un credit de nevoi personale trebuie sa ai un venit stabil din pensie, salariu sau activitati independente, sa ai varsta de minimum 18 ani si cartea de identitate valabila, din care sa reiasa ca ai cetatenia romana si domiciliul in Romania.

In cat timp se aproba un credit de nevoi personale?

Un credit de nevoi personale, se aproba in genral intr-un timp scurt, mai putin de minute, in cazul in care nu intervin evenimente neprevazute sau necesitatea unor documente suplimentare.

Ce salariu iti trebuie pentru un credit de nevoi personale?

La Credius luam in calcul orice tip de venit si nu avem plafon minim. Pentru un credit de nevoi personale nu este necesar sa ai un anumit salariu, ci doar sa indeplinesti conditiile minime de aplicare.

Care este suma maxima pentru un credit de nevoi personale?

Suma maxima pe care o poti obtine la Credius, in cazul solicitarii unui credit de nevoi personale, este de 50000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni.