My Site Preloader

Inovatie in creditare

Credius lanseaza primul credit online, automatizat in proportie de 100%, care permite obtinerea creditului fara niciun fel de interactiune umana. Livrarea banilor catre client poate fi facuta direct pe card, in doar 5 minute!

Trebuie doar sa completezi formularul online, iar aprobarea creditului se efectueaza instant. Totul se intampla online si in siguranta, fara ca tu sa te deplasezi.  Cu un credit online 24/7, puteți obține banii de care aveți nevoie rapid și fără probleme. Asadar, fie ca te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de bani de urgenta sau pur si simplu doresti sa faci o achizitie importanta, Credius te acopera. Obtine credit online 24/7!

Solutia noastra de creditare este bazata pe cea mai performanta tehnologie de finantare, dandu-ti posibilitatea sa-ti rezolvi problemele financiare de zi cu zi, acum, 24/24, 7/7, cu zero interactiuni fizice si zero timpi de asteptare, direct pe cardul tau.

Completarea cererii de credit, intr-un timp foarte scurt, te aduce mai aproape de suma de bani pe care ti-o doresti.

Ia-ti acum creditul online!

Vreau detalii

Credite non-stop 24/24, 7/7

Este o tehnologie de creditare revolutionara, care face posibila accesarea creditului oricui, oricand si oriunde. Astfel, fie ca esti pe un varf de munte sau chiar in afara Romaniei, fie ca este weekend sau miezul noptii, poti beneficia non-stop si imediat de solutia de creditare oferita de Credius. Ai nevoie doar de conexiune la internet.

Noua tehnologie permite obtinerea de credit online 24/7 fara alte documente, in afara de cartea de identitate, iar noi putem lua rapid decizia in privinta creditului, in doar 5 minute.

Nevoia banilor, intr-un timp cat mai scurt, sta la baza simplificarii procesului si digitalizarii acestuia. Implementarea acestei tehnologii economiseste semnificativ timpul si eforturile clientilor nostri, oferindu-le acestora o experienta de creditare unica!

Ce avantaje iti ofera creditul non-stop?

1. Aplici rapid
oricand

Completezi cererea online si ne trimiti un selfie

2. Primesti raspuns
complet automatizat

In doar 5 minute

3. Banii
imediat

Direct pe card, dupa validarea contractului de credit.

Credit 100% online, banii instant!

Timpul tau este foarte important pentru noi, de aceea am pus la dispozitia ta cea mai rapida solutie de creditare, cu zero interactiuni fizice si zero timpi de asteptare.

Cum functionează tehnologia inovatoare Credius?

Simplu!

Cu ajutorul inteligentei artificiale care automatizeaza complet procesul, iti oferim banii doriti intr-un timp record, de doar 5 minute.

Prin lansarea acestei tehnologii, Credius isi intareste pozitia de cea mai simpla, cea mai rapida si cea mai tehnologizata platforma de accesare a unui credit pentru nevoi personale, deoarece la momentul actual pe piata Romaniei nu mai exista solutii similare care sa ofere clientului posibilitatea de a obtine un credit de nevoi personale atat de rapid si usor.

01

Procesul incepe prin completarea unei cereri de finantare, scurte si intuitive. Iar pentru identificarea clientului este necesar doar un selfie, fara intalniri fizice, interviuri video sau convorbiri telefonice.

02

Procesarea cererii se realizeaza pe baza unui algoritm de analiza, unic in Romania, iar raspunul este in cateva minute.

03

Validarea contractului este electronica, iar banii sunt livrati direct pe cardul tau imediat.

100% online
100% automatizat
100% rapid