Despre noi

Credius este o companie care ofera acces la finantare oricarei persoane capabile sa gestioneze un credit. Clientii nostri sunt tratati intotdeauna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.

Alege suma dorita:1000 lei
600 lei 3000 lei
- +
Alege perioada de plata:4 luni
4 luna 11 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara
*Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale Credius oferta este personalizată si poate fi mai atractivă sau mai putin atractivă decât cea expusă în exemplul reprezentativ. Aplica acum

1.

Credite in rate

Credius este specializat in acordarea creditelor pentru nevoi personale si a creditelor pentru bunuri, in rate, pe termen scurt, mediu si lung.
Aplica acum

Suntem flexibili si rapizi

2.

Am schimbat abordarea traditionala in creditare si am transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, indelungat si anevoios, intr-unul simplu, rapid si liberalizat.
Aplica acum

3.

Implementam inovatii

Am lansat primii…
…tehnologii moderne de analiza a clientului, care simplifica acordarea creditului; …credite pentru pensionari, fara limita de varsta; …tehnologia online-online, pentru efectuarea cumparaturilor online prin intermediul creditului online; …Credimatic - terminalul de eliberare automatizata a creditelor; …pachetul ANTICREDIT, care ofera bonusuri si ieftineste creditul… Vezi mai mult.
Aplica acum

Calitatea primeaza

4.

Ne ghidam dupa standardele internationale de deservire a clientilor si aderam la principiile creditarii responsabile
Aplica acum

5.

Lucram în toata tara

Avem peste 50 de birouri in toata tara. In plus, poti aplica online oricand
Aplica acum

Suntem alaturi de tine

6.

Poti deveni clientul nostru chiar acum. Noi luam decizia privind eliberarea creditului in doar 60 de minute
Aplica acumCredius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-42-110277/01.08.2013. Numar de inregistrare in Registrul Comertului Ilfov: J23/1231/2013; cod de inregistrare fiscala: 31534882; capital social subscris si varsat: 35.896.854 lei;
Operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 28438