My Site Preloader

Despre Credius

Credius se situeaza in top 5 companii financiare nebancare din Romania, oferind credite pentru persoane fizice in online, folosind tehnologiile no paper. Datorita inovatiilor si tehnologiilor inteligente, Credius reinventeaza constant metodele de creditare.

Credite in rate

Credius este specializat in acordarea creditelor pentru nevoi personale si a creditelor pentru bunuri, in rate, pe termen scurt, mediu si lung.

Aplica

Suntem flexibili si rapizi

Am schimbat abordarea traditionala in creditare si am transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, indelungat si anevoios, intr-unul simplu, rapid si liberalizat.

Aplica

Implementam inovatii

Am lansat primii tehnologii moderne de analiza a clientului, care simplifica acordarea creditului. Dispunem de tehnologiile care ne permit acordarea instantanee a creditului.

Detalii

Calitatea primeaza

Ne ghidam dupa standardele internationale de deservire a clientilor si aderam la principiile creditarii responsabile

Aplica

Credite la distanta in siguranta

Oferim credite 100% online de la aplicare pana la semnare. Poti aplica online oricand, rapid, fara timp pierdut, de acasa sau de la birou.

Detalii

Suntem alaturi de tine

Poti deveni clientul nostru chiar acum. Noi luam decizia privind eliberarea creditului rapid. Clientii nostri sunt tratati intotdeuna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.

Aplica

Tehnologii inovative de creditare

Noi oferim clientilor credite simple si rapide. Avem tehnologii care ne permit sa nu cerem alte documente, in afara de cartea de identitate. Luam rapid decizia in privinta creditului, in maxim 5 minute*. Astfel, implementarea acestor tehnologii economiseste semnificativ timpul si eforturile clientilor nostri.

* Daca nu sunt necesare documente/verificari suplimentare.

Credite fara limita
de varsta

Am creat acest tip de credit pentru categoria pensionarilor, care, de multe ori, nemaiavand statutul de salariati, nu sunt considerati eligibili de anumite institutii financiare. Noi consideram ca varsta nu trebuie sa fie un obstacol in calea finantarii. Fie ca are 70, 80 sau 90 de ani, o persoana in varsta trebuie sa aiba sansa la finantare in caz de nevoie. Pensia este una dintre cele mai sigure surse de venit si poate o garantie de luat in calcul la acordarea unui imprumut.

Tehnologie
online-online

Tehnologia pusa la punct de Credius minimizeaza eforturile cumparatorului in shopping-ul online. Aceasta permite efectuarea cumparaturilor 100% digital, prin intermediul creditului online. Solicitantul trebuie doar sa completeze formularele online. Aprobarea creditului se efectueaza simultan cu selectarea bunului dorit, iar contractul de credit se semneaza electronic. Totul se intampla in siguranta, fara ca solicitantul/clientul sa se ridice de pe canapea.

Testimoniale

Ce spun oamenii despre Credius

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!