Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

Suma credit: lei
1 500 lei 20 000 lei
- +
Perioada de plata:4 luni
12 luni 60 luni
- +

Daca alegi modalitatea de plata "rate egale" vei achita aceeasi suma de bani in fiecare luna. Daca alegi modalitatea de plata "rate descrescatoare", in primele luni, vei achita o suma mai mare de bani, dupa care aceasta se va micsora, prin urmare media ratelor va fi mai mica.

  Rate egale Rate descrescatoare
Rata maxima
Rata medie
Rata minima

Economisesti

Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Calculatorul pentru Credite Online de la Credius

Alegi creditul dorit si noi te ajutam sa-l obtii in cel mai scurt timp!

Solicita rapid un credit prin completarea cererii online si poti avea un control sigur al finantelor tale! Cum? Prin calculatorul de credit! Cum functioneaza? Selectezi suma dorita, cât si perioada de imprumut si afli rata lunara datorata. De asemenea, ai optiunea de a alege si sistemul de rate descrescatoare. Calculezi in timp real rata imprumutului tau cu ajutorul unui calculator de credit. Afla o suma estimativa a ratelor tale prin calculul ratelor de credit. Calculatorul de credite este disponibil online si poate fi utilizat fara suport din partea noastra, pentru ca pasii pe care trebuie sa-I urmezi sunt simpli si intuitivi. Credite rapide online, credite de nevoi personale, credite Diaspora, indiferent de tipul creditului pentru care aplici, poti folosi aplicatia pentru a obtine valoarea estimativa a ratei tale lunare.


Calculeaza online ratele creditului tau!

Stim ca alegerea tipului de credit este dificila din cauza gestionarii veniturilor lunare. Acest calculator de credite iti permite sa simulezi diverse situatii de imprumut, iar tu ai posibilitatea de a-ti forma o prima idee vis-a-vis de rata pe care ar urma sa o platesti, rata maxima care ti-ar fi permisa precum si alte optiuni. Daca vrei sa fii informat despre suma lunara datorata, cât si totalul de plata la sfârsitul perioadei creditului, poti efectua rapid calcul ratelor de credit. Acum planurile tale chiar pot deveni realitate cu un control eficient al bugetului tau. Pentru momentele in care nu ai timp de consultare a tuturor ofertelor bancare si nebancare, poti afla singur care este gradul de indatorare, prin calculul ratelor de credit. Garantam ca este cea mai rapida forma de a afla valoarea ratei de credit! Te incurajam sa folosesti un calculator de credit pentru a gasi varianta de imprumut cea mai potrivita tie.


Calculeaza-ti ratele creditelor ca sa fii informat!