Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

Suma credit: lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:4 luni
12 luni 60 luni
- +

Daca alegi modalitatea de plata "rate egale" vei achita aceeasi suma de bani in fiecare luna. Daca alegi modalitatea de plata "rate descrescatoare", in primele luni, vei achita o suma mai mare de bani, dupa care aceasta se va micsora, prin urmare media ratelor va fi mai mica.

  Rate egale Rate descrescatoare
Rata maxima
Rata medie
Rata minima

Economisesti

Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Calculatorul pentru Credite Online de la Credius

Alegi creditul dorit și noi te ajutăm să-l obții în cel mai scurt timp!

Solicită rapid un credit prin completarea cererii online si poti avea un control sigur al finanțelor tale! Cum? Prin calculatorul de credit! Cum funcționează? Selectezi suma dorită, cât și perioada de împrumut și afli rata lunară datorată. De asemenea, ai opțiunea de a alege si sistemul de rate descrescătoare. Calculezi în timp real rata împrumutului tău cu ajutorul unui calculator de credit. Află o sumă estimativă a ratelor tale prin calculul ratelor de credit. Calculatorul de credite este disponibil online și poate fi utilizat fără suport din partea noastră, pentru că pașii pe care trebuie să-I urmezi sunt simpli și intuitivi. Credite rapide online, credite de nevoi personale, credite Diaspora, indiferent de tipul creditului pentru care aplici, poti folosi aplicația pentru a obtine valoarea estimativă a ratei tale lunare.


Calculează online ratele creditului tău!

Știm că alegerea tipului de credit este dificilă din cauza gestionării veniturilor lunare. Acest calculator de credite îți permite să simulezi diverse situații de împrumut, iar tu ai posibilitatea de a-ți forma o primă idee vis-a-vis de rata pe care ar urma să o plătesti, rata maximă care ţi-ar fi permisă precum și alte opțiuni. Dacă vrei să fii informat despre suma lunară datorată, cât și totalul de plată la sfârșitul perioadei creditului, poți efectua rapid calcul ratelor de credit. Acum planurile tale chiar pot deveni realitate cu un control eficient al bugetului tău. Pentru momentele în care nu ai timp de consultare a tuturor ofertelor bancare și nebancare, poți afla singur care este gradul de îndatorare, prin calculul ratelor de credit. Garantăm că este cea mai rapidă formă de a afla valoarea ratei de credit! Te încurajăm să folosești un calculator de credit pentru a găsi varianta de împrumut cea mai potrivită ție.


Calculează-ţi ratele creditelor ca să fii informat!