Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

Credit online

Ai nevoie urgent de bani imprumut? Cu noi poti obtine cel mai avantajos credit online, din confortul locuintei tale. Fara deplasare, rapid si online. Completezi cererea de credit online si, datorita tehnologiei noastre automate, vei primi un raspuns in doar cateva minute. Dupa ce creditul tau online este aprobat, poti sa primesti banii in aceeasi zi.


Avantajul este ca intregul proces, de la inceput pana la sfarsit, se intampla exclusiv online, depui cererea de credit online, primesti decizia privind aprobarea creditului online, semnezi contractul de credit online. Tu alegi suma si perioada de rambursare, folosind calculatorul nostru de credite. Vei beneficia de un credit online care se va potrivi cel mai bine cu situatia ta financiara curenta, cu suma de bani de care ai nevoie si cu perioada de timp in care poti sa il returnezi.

Suma credit:1500
1500 lei 20000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
12 luni 60 luni
- +
Rata lunara
*Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Pana la 40.000 lei

Doar cu buletinul

Aprobare rapida

Cu Credius este convenabil!

Fara discriminare si fara bataie de cap

Conditii de creditare

Varsta
de la 18 ani
Cetateni Romani cu
domiciliul in Romania
Vechime minima
1 luna la locul de munca

Cum obtii credit?

Vei fi placut surprins sa afli ca, acum, nu trebuie sa mai astepti la cozi interminabile
si nu trebuie sa mai strabati tot orasul pentru a obtine un credit. 

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

in doar 60 de minute

Semneaza
contractul

Vii la cel mai apropiat birou Credius

Primeste
banii

In contul tau
sau ii ridici
de la banca

Aplica acum

Completeaza cererea online!

Documente necesare:

Actul
de identitate

Cerere
de credit

Ultimul
talon de pensie
*doar pentru pensionari

Documente optionale:

Adeverinta
de venit (salariati)

Cum poti rambursa ratele?

Fara discriminare si fara bataie de cap

Credit online urgent

Pentru ca viata a devenit extraordinar de rapida si pentru ca lipsa de timp se resimte din ce in ce mai tare, oferta noastra de creditare online iti satisface asteptarile cu brio: economisesti timp si beneficiezi de o solutie excelenta atunci cand ai nevoie de bani. 

Oferta noastra de credite online iti este prezentata intr-o maniera cat se poate de obiectiva si transparenta, dandu-ti posibilitatea sa-ti rezolvi problemele financiare de zi cu zi, prin gasirea unui credit potrivit nevoilor tale, in cel mai scurt timp. 


De ce un credit online?


Suntem in secolul in care poti obtine un imprumut doar cu o cerere online! Credius iti ofera acest avantaj, punandu-ti la dispozitie variante de credite online pe masura nevoilor tale. Ce inseamna asta? Un credit cu rate convenabile, fixe sau descrescatoare, pe care sa il poti obtine in orice zi, inclusiv in weekend. 


Ce avantaje ai cand aplici pentru credite online?


1. Aplici rapid - completezi cererea online; 

2. Poti calcula online cati bani primesti si valoarea ratei lunare folosind calculatorul de credite; 

3. Primesti banii la scurt timp dupa ce finalizam interviul online. 

Cum obtii un credit online? 

Aplica online! Gasesti cererea de credit direct pe site! Este rapid si 100% online. In cazul in care nu te descurci, ne poti suna la 031.9005 si te ajutam sa completezi pas cu pas formularul de credit online. Dupa ce atasezi copia actului tau de identitate si trimiti cererea online, vei fi contactat pentru a raspunde la cateva intrebari simple. Vei primi de indata aprobarea si contractul de credit pe adresa de email. Tehnologiile noastre permit semnarea contractului de credit online, fara sa vii la biroul nostru. Dupa semnarea contractului de credit online, esti la un pas distanta de finalizarea procedurilor. Primesti banii imediat. Banii ii poti primi direct in contul tau bancar, pe card sau numerar. Cu ajutorul calculatorului de credit de pe site, poti vedea cat de mult te poti imprumuta si in cat timp poti returna suma imprumutata. Perioada de finantare incepe de la 12 de luni si se intinde pana la cinci ani, iar sumele de credit incep de la 1,500 de lei, pana la 40,000 de lei.

Documente