Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

Testimoniale


Daniel Florea,

Aiud

Vezi testimonialul

Am apelat la ajutorul Credius pentru a putea oferi darul dorit la nunta fiului meu. Am luat creditul in doar o zi si nu m-am facut de ras. Le multumesc pentru flexibilitate si pentru ca ulterior am putut rambursa cu facilitate ratele. Am facut o mare bucurie fiului meu si sotiei lui si nici macar n-am simtit povara acestor bani!

Dra Lepsa Ioana, 28 ani,

Bucuresti

Vezi testimonialul

“Am vrut sa-i fac prietenului meu o surpriza cu ocazia implinirii unui an de relatie: o excursie in Grecia. Ideea mi-a venit prea tarziu si n-am strans banii necesari. Am vazut intr-o vitrina credite urgente, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul. Am intrat fara sa mai stau pe ganduri. Intr-adevar, am depus o cerere doar cu buletinul si am primit raspunsul in aceeasi zi. Am primit banii imediat. Ratele sunt convenabile si sunt fixe pe toata perioada creditului. Surpriza a fost maxima. Multumim, Credius, pentru promptitudine si rapiditate.”

Dl Balan Ion, 46 ani,

Ploiesti

Vezi testimonialul

“Lucrez la o firma de constructii care ne plateste cu salariul minim pe economie. Muncesc din greu sa intretin o familie cu 4 copii. Am vrut sa-i fac o surpriza sotiei si sa-i cumpar o masina de spalat, deoarece toata viata a spalat la mana. Am incercat sa iau un credit de la o companie de credit, insa mi-au cerut o multime de documente, iar firma la care lucrez nu a dorit sa ma ajute. In magazine, am vazut rate doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, de la Credius. Am intrebat daca chiar asa este si am completat o cerere pe loc. Am primit raspunsul cat m-am plimbat prin magazin sa aleg masina de spalat. Am semnat contractul de credit si am primit produsul acasa. Sotia s-a bucurat foarte mult si eu am reusit s-o ajut in acest fel. Multumesc, Credius, ca sunteti alaturi de oamenii obisnuiti.”

Dna Ieremia Maria, 43 ani,

Targu Jiu

Vezi testimonialul

“Fiul meu a terminat liceul si aveam nevoie de bani pentru facultate. Sunt o mama singura, care s-a zbatut in viata pentru copilul ei. Deoarece am un venit destul de mic, am incercat sa iau un credit de la banca si nu am reusit, desi am incercat la mai multe. Un vecin mi-a recomandat Credius. Am depus o cerere si am primit imediat un raspuns pozitiv. M-am bucurat foarte mult pentru viitorul copilului meu. Multumesc, Credius, ca i-ati oferit posibilitatea unui viitor. Ati fost singurii care m-ati ajutat.”

Dna Dafinoiu,

Bucuresti

Vezi testimonialul

“Pe langa creditul care mi-a ajutat mult la finisarea reamenajarii bucatariei, am avut norocul de a fi castigatoare in urma tombolei special organizate pentru pensionarii care au luat un credit de la Credius. Cand mi-au spus ca am castigat pensia pe viata, efectiv nu mi-a venit sa cred. A fost un adevarat cadou de Craciun.”