"

În premieră mondială!

Noi am schimbat abordarea de creditare prin invenția pachetului ANTICREDIT – un instrument comod care ajuta la rambursarea creditului, care micsoreaza costurile la credit, care crește gradul de flexibilitate și iți permite sa-ti aranjezi finantele în cel mai avantajos mod.

Fiecare credit de la CREDIUS este dotat cu pachetul ANTICREDIT ce permite ieftinirea creditului și ușurarea rambursării acestuia de către client.

Pachetul ANTICREDIT în prezent ofera costuri negative la rambursarea anticipată sau la refinanțarea creditului de până la 1 % din suma creditului. Altfel spus, la rambursarea anticipată totala, nu clientul achită comisioane, Credius plătește clientului. În curând vor fi lansate multe optiuni noi și utile la Pachetul ANTICREDIT! Urmariți-ne pagina!


Prin introducerea pachetului ANTICREDIT Credius incurajeaza rambursarea anticipată totala a creditelor de către clienții săi.

Exemple de beneficii pe care le aduce pachetul ANTICREDIT

La rambursarea anticipată totala a creditului nu plătești comisionul de rambursare anticipată ca în majoritatea cazurilor în piața, ci invers, primești o compensatie de la Credius. La un credit de 10.000 de lei compensatia poate să ajungă la 100 lei, pe când în alte instituții financiare ar trebui să achiți un comision de 100 de lei. Diferența în favoarea ta este de 200 de lei.
Cu pachetul ANTICREDIT primești o posibilitate nouă de a-ți gestiona finanțele proprii. De exemplu, ai nevoie urgentă de o sumă de bani care poți să-o primești rapid și ușor ridicând un credit de nevoi personale de la Credius. Rezolvând situația ta financiară poți să-ți dorești să-ți micșorezi costurile. Poți să cauți un alt credit mai ieftin, de exemplu la bancă. De obicei ridicarea unui așa credit durează mai mult, decât ridicarea unui credit urgent, necesită diverse documente adiționale, în schimb oferă costuri mai mici. Tu poți să obții un astfel de credit de la banca ta și să utilizezi banii primiți pentru refinanțarea creditului de la Credius. În acest caz rambursarea anticipată totala se va efectua nu numai fără costuri pentru tine, dar și cu oferirea ție unui bonus încurajător pentru că ai închis cu succes ciclul creditar la Credius.
Pachetul ANTICREDIT permite micsorarea esențială a costurilor la creditele scumpe pe termen scurt. De exemplu, ai nevoie de bani pe 30 de zile sau până la salariu? Pentru aceasta nu trebuie să aplici pentru un credit pe termen scurt scump, ci aplici pentru un credit lung, de exemplu pe un an sau doi ani, cu rate lunare mici. În schimb, rambursezi total creditul la primirea salariului nu numai fără costuri dar și cu plăți suplimentare în favoarea ta. În așa fel, tu insuși dirijezi lungimea creditului. Spre deosebire de creditul pe 30 de zile unde clientul de obicei plătește penalități enorme în caz dacă nu reușește la timp cu rambursarea, în cazul creditului lung dotat cu pachetul ANTICREDIT tu doar continui cu creditul și vei putea face rambursarea totala la al doilea salariu, sau la al treilea salariu, etc. Tu alegi. Bonusul primit la rambursarea anticipată totala micsorează DAE și costurile. În așa mod, tu însuși poți să-ți modulezi un împrumut pe termen scurt la costurile mai joase pentru creditele pe termen lung.