My Site Preloader

Rambursare/plata anticipata credit

Finantare responsabila

Bonificatia de plata anticipata credit credit este un instrument comod care micsoreaza costurile creditului la rambursarea acestuia, creste gradul de flexibilitate si iti permite sa-ti gestionezi banii in cel mai avantajos mod. Bonificatia de rambursare anticipata totala reprezinta o recompensa oferita de Credius clientilor bun platnici. Altfel spus, la rambursarea anticipata totala, nu clientul achita comisioane, Credius plateste clientului. Acesta este un stimulent excelent pentru a plati la timp si in intregime, pentru a imbunatati punctajul de credit si pentru a economisi bani. Asadar, daca esti in cautarea unei modalitati simple de a achita creditul rapid si eficient, bonusul de rambursare anticipata de la Credius este raspunsul. 

Este un castig pentru ambele parti.  Rambursarea anticipata a creditului are sens din punct de vedere financiar, iar Credius recompenseaza acest lucru cu un bonus. In acest fel, rambursarea creditului nu a fost niciodata mai usoara si mai benefica! Asadar, de ce sa mai astepti? Obtine astazi bonusul de rambursare credit si incepe sa economisesti bani.

Mult noroc si rambursari fericite ale creditelor! :)


Prin introducerea bonificatiei de plata anticipata credit Credius incurajeaza rambursarea totala a creditelor de catre clientii sai.

Exemple de beneficii pe care le aduce BONIFICATIA DE RAMBURSARE ANTICIPATA TOTALA

La rambursarea anticipata totala a creditului nu platesti compensatia de rambursare anticipata ca in majoritatea cazurilor in piata, ci invers, primesti o bonificatie de la Credius. La un credit de 10.000 de lei bonificatie poate sa ajunga la 200 lei, pe cand in alte institutii financiare ar trebui sa achiti o compensatie de 100 de lei. Diferenta in favoarea ta este de 300 de lei.


Cu Bonificatia de plata anticipata credit totala primesti o posibilitate noua de a-ti gestiona finantele proprii. De exemplu, ai nevoie urgenta de o suma de bani pe care poti sa o primesti rapid si usor obtinand un credit pentru nevoi personale de la Credius. Rezolvand situatia ta financiara poti sa-ti doresti sa-ti micsorezi costurile. Poti sa cauti un alt credit mai ieftin, de exemplu la banca. Obtii creditul de la banca ta si utilizezi banii primiti pentru refinantarea creditului de la Credius. in acest caz rambursarea anticipata totala se va efectua nu numai fara costuri pentru tine, dar si cu primirea unui bonus incurajator pentru ca ai inchis cu succes creditul obtinut de la Credius.


Bonificatia de rambursare anticipata totala permite micsorarea esentiala a costurilor la creditele scumpe pe termen scurt. De exemplu, ai nevoie de bani pe 30 de zile sau pana la salariu. Pentru aceasta nu trebuie sa aplici pentru un credit pe termen scurt scump, ci aplici pentru un credit lung, de exemplu pe un an sau doi ani, cu rate lunare mici. in schimb, rambursezi total creditul la primirea salariului fara costuri, fiind bonificat. Spre deosebire de creditul pe 30 de zile unde imprumutatul plateste penalitati de intarziere pentru depasirea termenului de plata, in cazul creditului lung dotat cu Bonificatia de rambursare anticipata totala, poti rambursa anticipat in totalitate la al doilea salariu, sau la al treilea salariu, etc. Tu alegi. Astfel, tu insuti poti sa-ti gestionezi imprumutul pe termen scurt cu costurile reduse ale creditelor pe termen lung.


Bonificatia acordata poate fi, in functie de momentul in care se ramburseaza in totalitate creditul, de 0.075% - 4.425%.