Informare cu privire la prelucrarea datelor personale

În premieră mondială!

Noi am schimbat abordarea creditarii prin invenția pachetului ANTICREDIT – un instrument comod care ajuta la rambursarea creditului, micsoreaza costurile creditului, crește gradul de flexibilitate și iți permite sa-ti gestionezi banii în cel mai avantajos mod. Fiecare credit de la CREDIUS este dotat cu pachetul ANTICREDIT ce permite ieftinirea creditului și ușurarea rambursării acestuia de către client. Pachetul ANTICREDIT în prezent ofera costuri negative la rambursarea anticipată sau la refinanțarea creditului de la 1 % din suma creditului. Altfel spus, la rambursarea anticipată totala, nu clientul achită comisioane, Credius plătește clientului. În curând vor fi lansate multe optiuni noi și utile la Pachetul ANTICREDIT! Urmariți-ne pagina!


Prin introducerea pachetului ANTICREDIT Credius incurajeaza rambursarea anticipată totala a creditelor de către clienții săi.

Exemple de beneficii pe care le aduce pachetul ANTICREDIT

La rambursarea anticipată totala a creditului nu plătești compensatia de rambursare anticipată ca în majoritatea cazurilor în piața, ci invers, primești o bonificatie de la Credius. La un credit de 10.000 de lei bonificatie poate să ajungă la 100 lei, pe când în alte instituții financiare ar trebui să achiți o compensatie de 100 de lei. Diferența în favoarea ta este de 200 de lei.
Cu pachetul ANTICREDIT primești o posibilitate nouă de a-ți gestiona finanțele proprii. De exemplu, ai nevoie urgentă de o sumă de bani pe care poți să o primești rapid și ușor obtinand un credit pentru nevoi personale de la Credius. Rezolvând situația ta financiară poți să-ți dorești să-ți micșorezi costurile. Poți să cauți un alt credit mai ieftin, de exemplu la bancă. De obicei obtinerea unui astfel de credit durează mai mult decât obtinerea unui credit urgent și necesită diverse documente suplimentare, dar în schimb oferă costuri mai mici. Tu poți să obții un astfel de credit de la banca ta și să utilizezi banii primiți pentru refinanțarea creditului de la Credius. În acest caz rambursarea anticipată totala se va efectua nu numai fără costuri pentru tine, dar și cu primirea unui bonus încurajator pentru că ai închis cu succes creditul obținut de la Credius.
Pachetul ANTICREDIT permite micsorarea esențială a costurilor la creditele scumpe pe termen scurt. De exemplu, ai nevoie de bani pe 30 de zile sau până la salariu? Pentru aceasta nu trebuie să aplici pentru un credit pe termen scurt scump, ci aplici pentru un credit lung, de exemplu pe un an sau doi ani, cu rate lunare mici. În schimb, rambursezi total creditul la primirea salariului fără costuri, fiind bonificat. Spre deosebire de creditul pe 30 de zile unde imprumutatul plătește penalități de întârziere pentru depășirea termenului de plată, în cazul creditului lung dotat cu pachetul ANTICREDIT, poti rambursa anticipat in totalitate la al doilea salariu, sau la al treilea salariu, etc. Tu alegi. Astfel, tu însuți poți să-ți gestionezi împrumutul pe termen scurt cu costurile reduse ale creditelor pe termen lung.
Bonificatia acordata poate fi, in functie de momentul in care se ramburseaza in totalitate creditul, de 1%/ 5%/ 10%/ 15%/ 20%, pentru rambursarea anticipata in primul/ al doilea/ al treilea/ al patrulea/ al cincilea an de creditare.