My Site Preloader

Credit fara garantii

  • Perioada de finantare: minimum 24 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 2,200 Ron, maxim 51,000 Ron
  • DAE: minim 42.42%. maxim 149.11%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 10,000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 35%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 400 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 585.18 lei, DAE 47.6%, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 14,444.32 lei.
Notă: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu notele interne ale Credius, oferta de credit cu selfie este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva, fata de cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

În orice zi,
la orice oră

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Ce este un credit fara garantii?

In functie de conditiile speciale pe care trebuie sa le indeplinesti, dar si de criteriile de selectie pe care le are fiecare insitutie pot fi mai aproape sau mai departe de suma de bani pe care ti-o doresti. Mai exact, exista numeroare Institutii Bancare si chiar Institutii financiare Nebancare ce refuza astfel de credite fara garantii sau credite fara gaj persoane fizice.

In cele mai multe dintre cazuri, criteriile in plus fata de cele standard de primire a unui credit, te pot impiedica sa obtii ceea ce ai nevoie sau te obliga sa ai un coplatitor. Acesta din urma poate participa sau nu cu venitul net la calcularea venitului total care este luat in considerare in momentul in care soliciti un credit bancar. Acesta are obligatia de a participa impreuna cu platitorul principal la derivatele contractului.

La Credius poti sa beneficiezi de un credit fara codebitori. Iti oferim credite fara gaj in doar cativa pasi simpli, lucru ce te va aduce mult mai aproape de suma pe care ti-o doresti – datorita faptului ca nu este nevoie sa indeplinesti decat conditiile standard de acordare.

Pentru orice credit fara garantii, tu – in calitate de solicitant - trebuie sa oferi datele pentru completarea cererii pentru credite online (daca alegi sa faca acest lucru din propria locuinta) sau pentru completarea cererii fizice (daca alegi sa mergi la unul dintre birourile Credius din tara).
Daca esti in cautarea unui credit fara garantii, Credius te poate ajuta. Oferim imprumuturi negarantate cu rate si conditii competitive si putem lucra cu tine pentru a gasi o solutie care sa se potriveasca nevoilor tale. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre optiunile noastre de credit fara garantii.

Cum pot obtine un credit fara giranti?

Credius IFN online iti pune la dispozitie numeroase variante de credite fara gaj cu sume care pornesc de la 800 lei si pot ajunge pana la 50.200 lei. Perioada de rambursare este si ea cuprinsa intre 6 si 60 de luni. Astfel, in functie de marimea creditului si de intervalul de timp pe care vrei sa il aloci pentru inapoierea banilor, poti sa iti stabilesti singur rata lunara pe care o poti afla usor accesand calculatorul de credite de pe site.

Tot pentru a-ti veni in ajutor, la Credius ai la indemana numeroase variante de credite. Printre acestea se afla tipul de credit fara gaj care inseamna ca debitorul nu garanteaza achitarea indatoririlor sale contractuale prin remiterea unui bun mobil creditorului. Ceea ce inseamna ca poti sta fara griji! Nu este nevoie sa depui garantie!

Pentru produsele de credit fara garantii, Credius analizeaza situatia dvs. financiara actuala si, pe baza acestei analize, va ofera cea mai avantajoasa solutie de finantare. Asadar, daca vrei sa contractezi un credit fara garantii, negarantat, completeaza formularul online cu datele tale personale si in maxim 60 minute vei primi o decizie privind cererea ta de credit. Dupa aceea, tot ce trebuie sa faci este sa semnezi electronic contractul si sa astepti ca banii sa fie transferati in contul tau! Rapid si usor! Principalul avantaj al creditelor negarantate este ca nu necesita ca imprumutatul sa dea in garantie niciun bun pentru imprumut. Acest lucru inseamna ca imprumuturile negarantate sunt mult mai usor de obtinut decat alte tipuri. Creditele fara gaj se mai numesc si imprumuturi personale negarantate sau imprumuturi de semnatura negarantate. Creditele fara garantii pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, inclusiv consolidarea datoriilor, imbunatatiri la domiciliu, cheltuieli medicale si multe altele. Daca te gandesti sa contractezi un credit fara gaj, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii mai intai. Citeste mai departe pentru a afla mai multe despre creditele negarantate.

La un credit rapid fara giranti, pentru a nu forta pe cineva sa isi ia un astfel de angajament fata de tine, poti sta linistit in aceasta privinta! Credius iti ofera credit fara codebitori. Nu trebuie sa ceri ajutorul unui membru al familiei sau unui prieten aproapiat pentru a-ti fi girant. In acest fel vei scapa de presiunea care este pusa atunci cand codebitorul trebuie sa semneze contractul in care este specificat faptul ca se angajeaza sa plateasca datoria debitorului, daca nu vor fi platite ratele de rambusare. Ai cele mai bune conditii pentru credit nevoi personale la Credius!

Credite Fara Gaj Online

La Credius incercam sa facem lucrurile cat mai simple. De aceasta, poti aplica la credite fara gaj online, de oriunde esti! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii, si noi te ajutam sa obtii banii de care ai nevoie in doar 60 de minute. Banii poti sa ii primesti direct pe card, sau, daca alegi sa te duci la unul din birourile Credius, poti sa ii primesti si in numerar.

Aplica acum!