My Site Preloader

Achitare rate prin
statiile de plata SelfPay

Oriunde, in toata tara

Poti achita ratele de credit la cea mai apropiata statie de plata SelfPay. Ai nevoie doar de urmatoarele documente:

  • • actul de identitate
  • • informatiile referitoare la contractul de credit, precum: numarul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract – toate acestea pot fi gasite in fisa clientului sau graficul de rambursare

La Credius toata procedura este simpla!

Nu ai nevoie de numeroase documente pentru a-ti achita ratele lunare! Tot ce trebuie tu sa faci este sa gasesti cea mai apropiata statie de plata SelfPay si sa depui banii. Indiferent de suma pe care ai solicitat-o procedura va fi aceeasi.

Ce avantaje vei avea daca alegi sa rambursezi banii la statiile de plata SelfPay?

  • Simplu – Datorita faptului ca nu ai nevoie de foarte multe acte, procesul de plata a ratei lunare va fi unul cat se poate de simplu. Dupa ce ai luat la tine actul de identitate si contractul de credit poti merge linistit la cea mai apropiata statie SelfPay. – nu este neaparata nevoie sa iei contractul la tine, ci iti poti nota doar datele esentiale de pe acesta, complet necesare pentru a putea face plata.
  • Rapid – Lipsa numarului foarte mare de acte si mai ales lipsa procesului greoi de rambursare a banilor, fac din achitarea ratei tale lunare un lucru foarte rapid. Tehnica de plata la statiile SelfPay te va ajuta sa scutesti timp pretios, iar in plus te va asigura si ca banii ajung atunci cand trebuie, fara intarzieri.
  • La indemana – Cu siguranta ai in jurul locuintei tale o  statie de plata SelfPay. In drumul tau catre birou sau catre activitatile zilnice pe care le desfasori poti face o oprire la o astfel de statie de plata. Procedura fiind una simpla si rapida, nu vei pierde mult timp achitand rata lunara.

Localizarea statiilor de plata

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!