My Site Preloader

Achitare rate la
Posta Romana

Oriunde, la doi pasi de casa ta

Poti achita ratele de credit la orice ghiseu postal convenabil pentru tine. Ai nevoie doar de urmatoarele documente:

  • • actul de identitate
  • • informatiile referitoare la contractul de credit, precum: numarul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract – toate acestea pot fi gasite in fisa clientului sau graficul de rambursare

Daca esti adeptul lucrurilor facute in mod traditional, Credius iti pune la dispozitie si rambursarea ratei lunare apeland la Posta Romana. Mergi la cel mai apropiat ghiseu postal de tine, doar cu buletinul si informatiile de pe contractul de credit, iar de aici, totul este simplu.

Indiferent de suma de bani pe care ai accesat-o si de valoarea ratei tale lunare calculate in calculator credit, depunderea la posta este una cat se poate de sigura. Acolo, personalul avizat in domeniu te va indruma si te va asigura ca procesul este realizat corect pentru ca banii tai sa ajunga unde trebuie.

Aceasta metoda de rambursare a banilor poate fi efectuata in orice loc unde exista ghisee postale. Tu trebuie doar sa te asiguri ca ai la tine documentele necesare! Posta Romana iti oferta posibilitatea de a-ti achita contravaloarea facturilor aferente serviciilor, dar si a creditelor. Totul este foarte simplu! Nu uita sa pastrezi documentul platii!

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceast posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!