My Site Preloader

Achitare rate credit prin
plata cu card

Usor, rapid, la indemana

Pentru a permite plata in siguranta a ratelor la imprumuturile contractate la Credius si pentru a evita deplasarile inutile, ai la dispozitie posibilitatea de plata cu cardul. Prin aceasta metoda vei putea sa achiti rata de oriunde, avand nevoie doar de o conexiune la internet. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi contul tau de client Credius de pe site.

La rubrica Utilizator vei completa cu codul de client Credius iar parola initiala este CNP-ul. In cazul in care ai schimbat parola si nu ti-o mai amintesti, poti accesa usor <<am uitat parola>> unde introduci adresa de e-mail pentru a reseta parola uitata.

In doar cateva minute poti plati cu cardul valoarea ratei si stii ca ai scapat de griji.

Pentru achitarea ratelor de credit prin plata cu card, te rugam sa te autentifici cu numele de utilizator si parola.

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!