My Site Preloader

Credite de
nevoi personale

Daca ai un proiect important, care va imbunatati viata ta sau
a familiei tale, trebuie doar sa vrei!

  • Perioada de finantare: minimum 6 luni, maximum 60 luni
  • Suma finantata: minimum 800 Ron, maximum 50,200 Ron
  • DAE: minimum 45.69%, maximum 525.05%

Exemplu reprezentantiv

Daca valoarea creditului este de 3,500 lei si este pentru o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare de 0% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 210.39 lei, DAE 55.10 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 5,249.36 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoarea contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.200 lei

Grad ridicat
de aprobare

Cu rate
lunare mici

Cu Credius
este convenabil!

Fara discriminare si fara bataie de cap

01

Ai nevoie doar de buletin 

Este valabil in cazul angajatilor si a pensionarilor pentru care se realizeaza rapoarte Anaf.

02

Simplu si rapid*

*Timpul general de raspuns este de 5 minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumeram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta;Datele declarate de tine sunt incorecte sau incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F.; Este nevoi de investigatii suplimentare dar cererea a fost depusa in afara orelor de program.

03

Fara limita de varsta

Cum obtii imprumut
de nevoi personale?

Aplica online sau vino la cel mai apropiat birou Credius

Aplica acum!

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

in doar 5 minute*

Semneaza
contractul

Online prin semnatura electronica sau la birou Credius

Primeste
banii

Direct pe cardul tau, sau ii ridici de la banca

Conditii de creditare

Varsta
de la 18 ani
Cetateni Romani
cu domiciliul in
Romania
Vechime minima
1 luna la locul
de munca

Cum poti
rambursa ratele?

Imprumut pentru nevoile tale

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!

Indeplineste-ti dorintele impreuna cu Credius

Cel mai rapid mod de a obtine bani pentru dorintele si planurile tale este cu ajutorul Credius. Procesul este simplu, sigur si se desfasoara in totalitate online, fara multe acte ori drumuri inutile. Si pentru ca primesti aprobarea rapid, te poti bucura de suma de care ai nevoie in cel mai scurt timp, fara intrebari ori justificari.

Bani pentru visele tale

Ai planuri de viitor sau pe termen scurt? Nevoi care nu mai suporta asteptare? Pentru toate planurile tale avem solutia pe masura: credite nevoi personale, un imprumut pentru tot ce ai nevoie cu rate convenabile. Usor de obtinut, ușor de achitat. Cererea ta va fi analizata in cel mai scurt timp. Iti dam raspuns in 60 de minute!

De ce sa alegi un imprumut de la Credius?

Pentru ca ne dorim sa iti fim de ajutor oriunde si oricand, la Credius aplici la imprumut pentru obiective personale in cel mai rapid si simplu mod direct din fata calculatorului, fara drumuri in plus! Acasa sau la birou, in afara orașului sau poate chiar in vacanta, completezi cererea, atasezi copia dupa actul de identitate si astepti raspunsul nostru. Tu decizi suma de care ai nevoie si perioada de rambursare. Noi nu te intrebam de destinatia banilor.

Conteaza pe imprumuturile de la Credius si bucura-te mai repede de dorintele la care ai visat mereu.

Imprumuturi pentru obiective personale cu aprobare rapida!

Pentru ca in viata de zi cu zi pot aparea cheltuieli neprevazute pentru care sa nu ai bani puși deoparte si te simti presat de timp, accesarea unui imprumut nebancar pentru scopuri personale este cu siguranta o varianta de luat in calcul pentru ca iti poti rezolva problema doar cu o cerere online.

Credius te sprijina cu cel mai rapid si avantajos imprumut, cu grad de obtinere facil, fara garantii, cu minimum de acte si cu aprobare in 60 de minute. Ai libertatea de a alege atat suma de bani pe care vrei sa o imprumuti, intre 800 - 50200 lei, cat si perioada de rambursare, intre 6 - 60 luni. Aplica pentru un imprumut potrivit planurilor tale si calculeaza-ti in timp real rata cu ajutorul calculatorului inclus in site. Garantam ca este cea mai rapida forma de a afla valoarea ratei!

Acum nu iti ramane altceva de facut decat sa te bucuri de suma imprumutata, iar nevoia ta să fie rezolvata!

Bani pentru nevoi personale

Dupa multe batai de cap si refuzuri, in sfarsit, ai gasit creditul care te va ajuta sa iti implinesti visul intr-un mod relaxat. Iti punem la dispoziție cel mai simplu proces de acordare al unui imprumut pentru dorintele tale, 100% online! Daca esti la prima experienta de acest gen, trebuie sa stii ca toate operatiunea de obtinerea a acestuia se desfasoara online, prin completarea unui cereri, cu datele tale personale și suma de care ai nevoie impreuna cu o copie dupa actul de identitate. Nu vei avea nevoie de prea multe documente, iar aprobarea este foarte rapida.

Ai toate avantajele cu un singur imprumut nebancar pentru scopuri personale

Accesarea unui credit pentru nevoile tale este cu siguranta o varianta care te poate ajuta in situatii dificile neprevazute. De ce? Pentru ca un astfel de imprumut acopera orice suma si perioada de care ai putea avea nevoie, nu-ti cerem avans sau garantii pentru obtinerea imprumutului si nici documente complicate. In cazul in care nu te descurci, ne poti contacta si te ajutam sa completezi pas cu pas formularul de credit pentru planuri personale.

Ai nevoie de bani chiar azi?

In doar cateva minute, esti mai aproape de cel mai avantajos tip de credit de la Credius: un imprumut pentru obiective personale. Aplica acum si cererea ta va primi un raspuns in cel mai scurt timp! Primesti contractul de imprumut online si, dupa semnare, esti gata sa primesti banii solicitati. Cand vine vorba de un imprumut nebancar pentru scopuri proprii, banii ajung la tine imediat! Dupa ce imprumutul este aprobat, poti sa primesti banii in aceeasi zi, direct in contul personal sau ii poti ridica de la o banca agreata.

Un imprumut nevoi personale este perfect pentru cei care:

- doresc sa finanteze un proiect personal;

- au un eveniment neprevazut si au nevoie de bani imediat;

- doresc sa isi consolideze datoriile;

- planifica o vacanta sau o imbunatatire a locuintei.

La Credius va oferim un credit nebancar pentru nevoi perosonale; cu multe avantaje:

- cea mai mica rata a dobanzii de pe piata;

- platesti dobanda doar pentru suma utilizata si pentru perioada in care folosesti creditul;

- consiliere personala din partea specialistilor nostri financiari;

- fara comisioane sau taxe ascunse.

Ia-ti bani online 

Intreg procesul de la aplicare, trimitere a actelor si aprobare are loc online. Cu alte cuvinte, cea mai rapida cale de a-ti lua banii, se afla la doar cateva click-uri distanta. Foloseste-te de el pentru a-ti rezolva problemele si descopera toate avantajele!

Ce este un imprumut nevoi personale?

imprumuturile de nevoi personale sunt produse de finantare care va permit sa imprumutati o anumita suma de bani de la o institutie financiara si apoi sa o rambursati in rate lunare pe o perioada de timp. Acest tip de imprumut este utilizat de obicei in scopuri specifice, cum ar fi consolidarea datoriilor, plata unor lucrari de renovare a locuintei sau efectuarea unei achizitii importante. imprumuturile personale au de obicei rate ale dobânzii mai mici decât alte tipuri de produse de finantare, cum ar fi cardurile de credit sau liniile de credit, ceea ce le face o optiune mai accesibila.

Cum se aplica pentru un imprumut nevoi personale?

Solicitarea unui imprumut personal este rapida si usoara cu Credius. Pur si simplu completati formularul nostru de cerere online si unul dintre specialistii nostri in credite va va contacta pentru a discuta optiunile dumneavoastra. Intelegem ca situatia financiara a fiecaruia este diferita, asa ca oferim conditii de rambursare flexibile si rate ale dobânzii competitive. Aplicati acum si obtineti banii de care aveti nevoie pentru a va transforma visele in realitate!

Pentru a putea sa iti iei banii online, nu ai nevoie decât de o conexiune la internet, o adresa de email, un numar de telefon valid si de doua minute la dispozitie, pentru a-ti completa cererea de creditare. Toate informatiile tale personale sunt confidentiale si in siguranta, neexistand riscul de a fi transmise mai departe fara acordul tau. Alege rapiditate, flexibilitate si fara batai de cap, alege Credius!

Bani rapid si in siguranta

La Credius ai gasit cel mai simplu si rapid imprumut pentru dorintele tale! Si pe langa procesul simplificat de a-l obtine, este si foarte sigur! Pentru a putea sa iti iei banii online, nu ai nevoie decât de o conexiune la internet, o adresa de email, un numar de telefon valid și de doua minute la dispozitie, pentru a-ți completa cererea de creditare. Toate informatiile tale personale sunt confidentiale si in siguranta, neexistand riscul de a fi transmise mai departe fara acordul tau. Alege rapiditate, flexibilitate si fara batai de cap, alege Credius!

*Timpul general de raspuns este de 5 minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumeram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta; Datele declarate de tine sunt incorecte sau incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F.; Este nevoi de investigatii suplimentare dar cererea a fost depusa in afara orelor de program.

Ce este creditul de nevoi personale?

Este o operatiune de imprumut, prin care o institutie financiara iti pune la dispozitie o suma de bani in schimbul unei dobanzi si a unor comisioane mentionate intr-un contract.

Ce iti trebuie pentru un credit de nevoi personale?

Pentru un astfel de imprumut trebuie sa ai un venit stabil din pensie, salariu sau activitati independente, sa ai varsta de minimum 18 ani si cartea de identitate valabila, din care sa reiasa ca ai cetatenia romana si domiciliul in Romania.

In cat timp se aproba un credit de nevoi personale?

Se aproba in general intr-un timp scurt, mai putin de 60 minute, in cazul in care nu intervin evenimente neprevazute sau necesitatea unor documente suplimentare.

Ce salariu iti trebuie pentru un credit de nevoi personale?

La Credius luam in calcul orice tip de venit si nu avem plafon minim. Pentru un imprumut potrivit planurilor tale, nu este necesar sa ai un anumit salariu, ci doar sa indeplinesti conditiile minime de aplicare.

Care este suma maxima pentru un credit de nevoi personale?

Suma maxima pe care o poti obtine la Credius, in cazul solicitarii unui imprumut, este de 50,200 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni.