My Site Preloader

Credit cu istoric negativ

  • Perioada de finantare: minimum 6 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 800 Ron, maxim 50200 Ron
  • DAE: minim 45.69%. maxim 525.05%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 3500 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 38%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 210.39 lei, DAE 55.10 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 5249.36 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.200 lei

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Credite fara verificare in biroul de credit - online si offline!

In cazul de credite cu istoric negativ pentru restantieri, tot ce trebuie sa faci este sa decizi cum vrei sa soliciti unul dintre aceste credite restantieri. Ai la dispozitie doua variante:

1. Prin cerere pe site – Primul pas catre obtinerea unuia dintre aceste credite online pentru restantieri este cel de completare a cererii care dureaza doar 5 minute. Introduci datele obligatorii (nume, prenume, telefon mobil, CNP și optional adresa de E-mail), apoi astepti obtinerea aprobarii si oferta din partea Credius. Acum, mai este nevoie doar sa semnezi contractul primit si sa astepti ca banii sa ajunga la tine (fie in contul tau direct, fie printr-un voucher Credius).

2. La biroul Credius – Gaseste cel mai apropiat birou Credius, completeaza cererea alaturi de unul dintre colegii nostri pregatiti pentru a-ti oferi sprijinul necesar, iar apoi semneaza direct contractul. Poti sa primesti banii pe loc numerar sau in contul tau bancar.

Simplu inseamna si rapid!

Ai o firma care doreste sa se extinda, sau doresti sa achizitionezi echipamente noi pentru a face business-ul sa functioneze mai bine cu procese tehnologize curente? Credius iti pune la dispozitie on line extinsa de credite imm ca tu sa iti duci afacerea la urmatorul nivel.

Care sunt principalele avantaje ale acestei facilitati de credit?

-Puteti primi Creditul fara verificarea biroului de credit;

-Banii pot fi folosiți în orice scop;

-Puteți obține până la 50.200 RON;

-Perioada de rambursare flexibila;

-Rate atractive ale dobanzii.

Solicitarea unui imprumut online cu Credius este foarte simpla si rapida - dureaza doar 5 minute! Trebuie doar sa completati formularul de pe site-ul nostru.

Cum poti solicita un credit cu istoric negativ?

Nevoia de bani poate aparea de oriunde. Indiferent de situatia care necesita o anumita suma, completarea cererii de solicitare a creditului te poate aduce mai aproape de a-i obtine.

Exista ifn-uri care aproba credite pentru cei cu istoric negativ, tu trebuie doar sa oferi informatiile relevante, iar mai departe echipa Credius se va ocupa de tot demersul necesar pentru ca tu sa ai parte de bani intr-un mod rapid si sigur.

Datorita faptului ca exista un grad ridicat de aprobare atunci cand decizi sa aplici la o institutie financiara nebancara, setul de conditii necesare care trebuie indeplinit in cazul unui credit rapid cu istoric negativ este usor de realizat. Tot ce trebuie tu sa faci este sa completezi cererea de credit online cu date, precum nume, prenume, numar de telefon, CNP si adresa de E-mail, iar ulterior vei fi indrumat catre urmatorii pasi. Dupa ce ai obtinut aprobarea si oferta Credius, trebuie doar sa semnezi contractul si sa astepti ca banii sa ajunga in contul tau. Acest lucru este valabil in cazul in care ai solicitat unul dintre aceste credite online cu istoric negativ.

Astfel, daca esti in cautarea unui credit persoane cu istoric negativ, ofertele Credius te pot aduce mai aproape de banii de care ai nevoie intr-un timp mult mai scurt.

Cat timp ramai in biroul de credit?

Fiecare inregistrare a unei restante a unei persoane fizice catre o banca sau un IFN se pastreaza in baza de date a Biroului de Credit pentru 4 ani.

Cum aflu daca sunt in biroul de credit?

Pentru a afla daca esti raportat la Biroul de Credit, trebuie sa soliciti o situatie a datelor tale inregistrate pe site-ul Birouldecredit.ro. Institutia inregistreaza toate restantele mai mari de 30 de zile, cu valori de peste 30 de lei, pe care persoanele fizice le au la banci si institutiile financiare nebancare (IFN).

Cum ies din biroul de credit?

Pentru a ti se modifica sau sterge raportarea din Biroul de Credit, trebuie sa faci o solicitare la institutia financiara la care ai obtinut creditul. In cazul in care raportarea nu s-a efectuat conform legislatei in vigoare, raportarea se sterge.

Unde pot face imprumut daca sunt in baza de date?

Chiar daca esti raportat in baza de date a Biroului de Credit, la Credius poti obtine un imprumut. Noi acceptam o paleta larga de intarzieri la plata raportate la Biroul de Credit. Poti depune oricand o cerere accesand: https://www.credius.ro/cerere-credit

Cand se prescrie un credit?

Prescrierea dreptului de executare silita, conform legislatiei, este de 3 ani pentru datoriile fata de o institutie financiara. Dupa incetarea platii ratelor lunare, creditorul poate cere executarea silita, conform prevederilor articolului 706 din Codul de Procedura Civila.

Credit pentru rau-platnici

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!