My Site Preloader

Credite cu istoric negativ

  • Perioada de finantare: minimum 12 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 1500 Ron, maxim 50000 Ron
  • DAE: minim 60.49%. maxim 1197.09%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 2500 lei, pe o perioada de 12 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 45%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0.25% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 266.38 lei, DAE 89.41 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 3396.56 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
50.000 lei

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Cum poti solicita un credit cu istoric negativ?

Nevoia de bani poate aparea de oriunde. Indiferent de situatia care necesita o anumita suma, completarea cererii de solicitare a creditului te poate aduce mai aproape de a-i obtine.

Exista ifn-uri care aproba credite pentru cei cu istoric negativ, tu trebuie doar sa oferi informatiile relevante, iar mai departe echipa Credius se va ocupa de tot demersul necesar pentru ca tu sa ai parte de bani intr-un mod rapid si sigur.

Datorita faptului ca exista un grad ridicat de aprobare atunci cand decizi sa aplici la o institutie financiara nebancara, setul de conditii necesare care trebuie indeplinit in cazul unui credit rapid cu istoric negativ este usor de realizat. Tot ce trebuie tu sa faci este sa completezi cererea de credit online cu date, precum nume, prenume, numar de telefon, CNP si adresa de E-mail, iar ulterior vei fi indrumat catre urmatorii pasi. Dupa ce ai obtinut aprobarea si oferta Credius, trebuie doar sa semnezi contractul si sa astepti ca banii sa ajunga in contul tau. Acest lucru este valabil in cazul in care ai solicitat unul dintre aceste credite online cu istoric negativ.

Astfel, daca esti in cautarea unui credit persoane cu istoric negativ, ofertele Credius te pot aduce mai aproape de banii de care ai nevoie intr-un timp mult mai scurt.

Credite nebancare pentru restantieri online si offline!

In cazul unui credit ifn pentru restantieri tot ce trebuie sa faci este sa decizi cum vrei sa soliciti unul dintre aceste credite restantieri. Ai la dispozitie doua variante:

1. Prin cerere pe site – Primul pas catre obtinerea unuia dintre aceste credite online pentru restantieri este cel de completare a cererii care dureaza doar 5 minute. Introduci datele obligatorii (nume, prenume, telefon mobil, CNP și optional adresa de E-mail), apoi astepti obtinerea aprobarii si oferta din partea Credius. Acum, mai este nevoie doar sa semnezi contractul primit si sa astepti ca banii sa ajunga la tine (fie in contul tau direct, fie printr-un voucher Credius).

2. La biroul Credius – Gaseste cel mai apropiat birou Credius, completeaza cererea alaturi de unul dintre colegii nostri pregatiti pentru a-ti oferi sprijinul necesar, iar apoi semneaza direct contractul. Poti sa primesti banii pe loc numerar sau in contul tau bancar.

Simplu inseamna si rapid!

Ai o firma care doreste sa se extinda, sau doresti sa achizitionezi echipamente noi pentru a face business-ul sa functioneze mai bine cu procese tehnologize curente? Credius iti pune la dispozitie on line extinsa de credite imm ca tu sa iti duci afacerea la urmatorul nivel.

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!