My Site Preloader

Credit IMM (firma)

  • Perioada de finantare: minimum 12 luni, maximum 48 de luni
  • Suma finantata: minimum 10000 Ron, maximum 450000 Ron
  • DAE: minimum 59.9%, maximum 86.5%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 100.000 lei, pe o perioada de 12 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 16%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 2% si un comision de analiza dosar de 4%. In aceste conditii, rata lunara va fi de 11516,01 lei, DAE 86.5 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 138.192,11 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

Pana la
450.000 lei

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Credit IMM (firma)

Resursele financiare sunt motorul care asigura dezvoltarea si consolidarea oricarei afaceri. Daca ai un IMM, stii cat de importanta este asigurarea unui cash flow suficient pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor curente, indiferent de contextul economic. Atunci cand resursele proprii nu sunt de ajuns, poti ajunge in situatia de a apela la finantari suplimentare. Oferta de credite IMM de la Credius poate fi solutia de care ai nevoie in astfel de situatii!

Fie ca ai nevoie de resurse pentru schimbare sediului social sau deschiderea unui nou punct de lucru, ori vrei sa investesti intr-o noua linie de productie sau cateva calculatoare performante, un credit pentru IMM este alegerea optima. Datoriile catre bugetul de stat sau achitarea unor facturi restante ale furnizorilor isi gasesc rezolvarea la Credius!
Credius Credite Firma sunt concepute pentru a ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa depaseasca situatiile financiare dificile. Imprumuturile pot fi utilizate in diverse scopuri, cum ar fi investitia in echipamente noi, extinderea afacerii sau plata datoriilor. Credius ofera termene de rambursare flexibile si rate ale dobanzii competitive, ceea ce il face o alegere ideala pentru IMM-urile care caută resurse financiare suplimentare.

Cu un credit IMM online ai acces la resurse financiare generoase, in 24 de ore, fara birocratie, fara deplasari inutile, fara justificarea destinatiei banilor si cu perioade de rambursare flexibile.

Aplici usor pentru un credit IMM online pe firma

Tehnologii performante iti vin in ajutor atunci cand ai nevoie de credit pentru IMM. Inovatiile Credius iti permit sa aplici online si sa alegi din oferta de credite IMM. Toata procedura este verificata si datele tale si ale firmei tale sunt in siguranta, de la momentul in care aplici, pana primesti banii.

Pasi pentru accesarea unui credit pentru IMM

In cazul in care te-ai decis sa accesezi un credit pentru IMM, la Credius ai doar cativa pasi de parcurs in online:

- Completezi formularul de pe site

- Primesti formularul de cerere si o lista cu documentele solicitate pentru preaprobare

- Trimiti cererea completata si atasezi documentele solicitate

- Primesti raspuns cu rezolutia

- Primesti banii in cont in 24 de ore (in zile lucratoare)

De ce un credit persoane juridice sau Credit IMM?

Credius vrea sa fie un partener de incredere pentru firmele din Romania. Tocmai de aceea, oferta de credite online pentru persoane juridice este optimizata pentru nevoile specifice ale mediului concurential economic. Limitele generoase de creditare, procedurile rapide si flexibilitatea in analiza fiecarei solicitari de finantare fac din produsele noastre o alegere fireasca pentru orice firma care are nevoie de bani. Fie ca este vorba de investitii, capital de lucru sau alte scopuri, Credius este intotdeauna gata sa ofere cele mai bune solutii de finantare. Credius ofera produse de creditare online, adaptate nevoilor specifice ale companiilor care activeaza in Romania. Produsele noastre se caracterizeaza prin limite de credit generoase, proceduri rapide si flexibilitate in analiza fiecarei cereri de finantare. Acest lucru ne face o alegere fireasca pentru orice companie care are nevoie de bani pentru investitii, capital de lucru sau alte scopuri. Suntem intotdeauna pregatiti sa iti oferim cele mai bune solutii de finantare, astfel incat compania ta sa isi poata atinge potentialul maxim.
Contacteaza-ne astazi si lasa-ne sa te ajutam sa iti duci afacerea la urmatorul nivel!

Cand este bine sa apelezi la credite persoane juridice

Orice firma are nevoie de un capital de lucru, cu care trebuie sa isi finanteaza activitatile curente. Investitiile in dezvoltare sunt la fel de importante, pentru a pastra avantajul competitiv. Daca nu reusesti sa asiguri aceste resurse prin autofinantare, un credit persoane juridice este o optiune la care poti sa te gandesti. Credius iti poate asigura resursele de care ai nevoie pentru firma ta, inclusiv pentru situatiile neprevazute. Cu ajutorul unui credit, persoana juridica gaseste rezolvarea problemelor financiare mult mai repede. Daca esti in aceasta situatie, aplica la Credius!

Credit persoana juridica de la Credius. Ce mai astepti?

Conditiile unui credit pentru persoana juridica de la Credius sunt in favoarea afacerii tale! Ai posibilitatea de a obtine o finantare de pana la 450000 de lei, pe care ii poti returna in 48 de luni, printr-un sistem de rate fixe.

Ai acces la resurse substantiale pentru afacerea ta si nu trebuie sa stai cu grija returnarii acestora, datorita termenelor generoase pe care le gasesti la Credius.

Te-ai gandit la un credit firma?

Cand vine vorba de credit firma, Credius inoveaza continuu pentru a raspunde nevoilor mediului de afaceri. In situatii dificile, cand lipsa resurselor financiare poate pune firma in dificultate, ai nevoie de un credit rapid, usor de accesat si fara birocratie inutila. Iar Credius iti ofera un produs de finantare care raspunde tuturor asteptarilor tale!

Credit rapif IMM in 24 de ore

Data te confrunti cu o problema financiara astazi, poti avea banii de care ai nevoie maine. Doar la Credius aplici online pentru un credit pe firma, primesti raspuns in doar 6 ore si banii iti intra in cont in maxim 24 de ore! Poti sa-i folosesti cum vrei, fara documente justificative care sa ateste destinatia lor si ii returnezi intr-un termen de pana la 48 de luni.

Credite pentru firme mici si mijlocii

Credius are in oferta si un credit rapid pentru firme mici si mijlocii, aflate in dificultate din punct de vedere financiar sau care au nevoie de resurse financiare petru a se dezvolta si a-si creste competitivitatea. Daca esti antreprenor, nu mai trebuie sa cauti surse de finantare pentru afacerea ta. Credius iti este alaturi cu un credit pentru firma gandit in avantajul tau.

Cu oferta de credite IMM, Credius iti propune un parteneriat de incredere, oferind o finantare generoasa, proceduri simplificate de aplicare online, analiza si raspuns rapide, bani in cont in 24 de ore, perioade generoase si flexibile de returnare a creditului pentru persoane juridice si rate confortabile. Alege sa-ti dezvolti afacerile cu Credius!

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!