My Site Preloader

Achitare rate în magazinele partenere PayPoint

Acum este mult mai simplu să plăteşti ratele Credius! Ai la îndemână peste 20.000 de puncte de plată PayPoint la care poţi achita ratele aferente creditului tău. Fie că ai un credit de nevoi personale sau de bunuri de la Credius, de acum poți achita contravaloarea ratelor lunare prevăzute în contractul tău la unul dintre magazinele partenere PayPoint. Sunt 20.000 de locaţii de proximitate în toată ţara, astfel încât nu va fi nevoie de drumuri suplimentare pentru a fi cu plata ratelor la zi.

Descoperă cel mai apropiat punct de plată PayPoint: PayPoint | Locatii

Este simplu, sigur, convenabil și la îndemână. Nu ai nevoie decât de codul de bare de pe ultima pagină a contractului tău, în variantă tipărită sau electronică. Prezintă comerciantului codul de bare, iar acesta îl va scana cu terminalul PayPoint. Suma de plată nu este inclusă în codul de bare, aceasta va fi introdusă la solicitarea ta de către operatorul din magazin. Plătește contravaloarea sumei de plată din contract, iar terminalul PayPoint va elibera o chitanţă cu detaliile tranzacţiei.

Plata prin PayPoint nu presupune niciun fel de comision.

Suma minimă de plată este de 1 leu, iar suma maximă care poate fi achitată per tranzacție este de 5.000 lei.

Plățile în punctele de plată PayPoint pot fi făcute oricând în intervalul de funcționare al magazinelor partenere, inclusiv în weekend.

Despre PayPoint România

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țară. Serviciile companiei sunt disponibile în aproape 20.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.