My Site Preloader

Credit cu buletinul. Online. Rapid.

  • Perioada de finantare: minimum 24 luni, maximum 60 luni.
  • Suma finantata: minimum 2,200 Ron, maxim 51,000 Ron
  • DAE: minim 42.42%. maxim 149.11%

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit in valoare de 10,000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 35%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0% si un comision de analiza dosar de 400 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 585.18 lei, DAE 47.6%, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 14,444.32 lei.
Notă: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu notele interne ale Credius, oferta de credit cu selfie este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva, fata de cea expusa in exemplul reprezentativ.

De cati bani ai nevoie?

Pe ce perioada?

Aplica acum!

În orice zi,
la orice oră

Doar cu
buletinul

Aprobare
rapida

Iimprumut rapid cu buletinul - bani fara birocratie

Daca ai nevoie rapida de un credit, realizarea dosarului de aplicare este, de obicei, cel mai mare consumator de timp si energie. Obigatoriu inca la anumite institutii de finantare, setul de acte solicitate a fost redus la minim odata cu adoparea solutiilor online de catre alte institutii, precum IFN-urile. Inovatiile lansate de Credius IFN in materie de produse de creditare au simplificat atat de mult procedurile si birocratia incat putem vorbi de credit doar cu buletinul, disponibil rapid si simplu pentru orice solicitant.

Comod si in siguranta, din fata calculatorului personal sau de pe telefonul mobil, poti aplica imediat pentru imprumutul dorit. Credius iti ofera, in cativa pasi simpli, acces la credite avantajoase. Completezi formulare online, primesti raspunsurile pe mail, scanezi contracte si primesti banii in cont. La Credius nu mai este nevoie de drumuri inutile, pentru a lua adeverinte sau stampile de la diverse institutii. Nu mai este nevoie de dosare cu acte si declaratii scrise de mana. Birocratia este eliminata in favoarea unor proceduri eficiente.

Accesul la credite rapide doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, te ajuta sa rezolvi urgentele financiare care te pot surprinde intr-un anumit moment. Poate fi vorba de achitarea unei datorii catre bugetul de stat, plata unor analize medicale sau a unor medicamente, rezolvarea unor avarii majore la casa sau la masina. Pentru fiecare dintre aceste situatii este nevoie de o reactie rapida si de bani in cateva ore, nu de drumuri dupa acte sau alte formalitati care intarzie foarte mult deciziile. 

Credius credit cu buletinul este solutia pentru dumneavoastra. Profitati de dobanzile avantajoase si de conditiile simple de accesare a creditului. Daca aveti indoieli, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile necesare. Aplica acum pentru un credit doar cu buletinul, fara adeverinta de venit!

Daca vrei sa scapi de birocratie, poti apela la Credius si la un credit doar cu buletinul!


Cum beneficiezi de un credit online doar cu buletinul

Primul pas, daca vrei un credit online doar cu buletinul de la Credius este sa completezi cererea de credit. Procedura dureaza doar cateva minute si este recomandat ca inainte de acest prim pas sa folosesti calculatorul de credite de pe site-ul Credius, pentru a afla care este rata estimata, in functie de suma solicitata si de perioada de creditare.

Cererea de creditare se trimite catre Credius, odata cu o copie dupa actul de identitate. Este singurul document solicitat, urmand ca reprezentantii Credius sa faca celelalte verificari necesare. Daca solicitarea este acceptata, vei primi pe e-mail contractul de creditare. Semnat si scanat, il poti trimite inapoi pe mail, pentru a avea banii in cont in 24 de ore. Un credit cu buletinul, online, in 24 de ore rezolva rapid orice problema financiara cu care te confrunti!

La Credius, actele nu sunt o piedica in calea aprobarii rapide. Poti aplica oricand pentru un credit online, doar cu buletinul si urmand cativa pasi simpli!

Ce credit pot lua cu salariul meu?

La Credius, indiferent de salariul pe care il ai, poti depune o cerere de credit. Nu avem un venit minim pe care sa il luam in calcul, dar tinem cont de gradul de gradul maxim de indatorare de 40% la creditele de nevoi personale.

Ce salariu trebuie sa ai pentru un credit 5000 euro?

Salariul necesar depinde de tipul produsului financiar la care te incadrezi conform profilului tau si de gradul de indatorare. Gradul de indatorare este unul dintre criteriile importante, in functie de care se stabileste ce suma maxima poate fi obtinuta.

Dupa cat timp de la angajare poti face credit?

Conditiile minime obligatorii ce trebuie indeplinite pentru a aplica pentru un credit prevad ca trebuie sa ai cel putin 30 de zile vechime la actualul loc de munca.

Credit online urgent

Prin definitie, progresul nu sta pe loc. A trecut foarte putin timp de la momentul cand nu ne puteam imagina o situatie in care o persoana poate obtine un credit fara o vizita prealabila la o banca sau la o alta institutie financiara. Astazi, exista aceasta posibilitate. Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct pe cardul tau sau ii poti primi in numerar.

Aplica acum!