My Site Preloader

Calculator rate

Solutii ideale pentru nevoile tale

De cati bani ai nevoie?
lei
- +
Minim 2000 lei Maxim 50 000 lei
Pe ce perioada?
30 luni
- +
Minim 24 luni Maxim 60 luni
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Foloseste un calculator de credit

Un credit poate fi solutia pentru cea mai mare parte a problemelor tale financiare, dar trebuie sa te gandesti intotdeauna la un echilibru intre nevoile tale si resursele disponibile pentru a returna banii imprumutati. Credius IFN iti vine in ajutor si pune la dispozitia solicitantilor un calculator (de) credite. Acest instrument, disponibil pe site-ul Credius, te ajuta sa afli imediat care este valoarea estimata a ratei lunare a unui credit, in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare.

Este un exercitiu foarte util pe care poti sa-l faci inainte de a aplica pentru un imprumut la Credius. Jucandu-te cu cele doua variabile in limitele stabilite pentru fiecare produs de creditare, vei afla ce nivel de rata lunara este compatibil pentru veniturile de care dispui. O rata pentru un credit trebuie sa nu afecteze bugetul personal sau al familiei astfel incat sa nu mai poti achita alte cheltuieli recurente, precum chiria sau intretinerea ori plata utilitatilor. Ea trebuie sa fie la un nivel suportabil, astfel incat sa poti sa o achiti luna de luna, fara sa te indatorezi si mai mult, iar un astfel de calculator (de) credit bancar te ajuta sa-ti afli limitele financiare.

Calculator credit nevoi personale - pasi de urmat

Un credit de nevoi personale este foarte versatil si te poate ajuta sa-ti rezolvi multe dintre nevoile de finantare. Pentru acest produs, Credius a stabilit ca intervalul de creditare este intre 800 si 50200 de lei, iar perioada de rambursare se intinde pana la 60 de luni.

Cu ajutorul unui calculator (de) credit nevoi personale, poti afla care este nivelul ratei lunare, in functie de diverse scenarii. De exemplu, daca alegi limitele minime, adica o suma imprumutata de 1500 de lei pe o perioada de 24 de luni, acest simulator (de) credit nevoi personale iti va afisa o rata estimata de 191 de lei. Valoarea este estimata, pentru ca oferta Credius este personalizata pentru fiecare solicitant si va fi comunicata inainte de semnarea contractului de creditare. Dar aceasta rata estimata este un foarte bun punct de plecare in analizarea variantelor pe care le ai pentru a ajunge la o suma care sa acopere nevoile actuale, pe o perioada de timp rezonabila si cu un nivel al ratei lunare care sa poata fi sustinut de venituri. Ai toate motivele sa folosest un calculator credit de nevoi personale!

Simulator credite - un ajutor pentru credite de succes

Calculul unei rate, atunci cand vine vorba de credite este realizat pe baza unei formule care cuprinde mai multi indicatori. Pe langa dobanda nominala, exista un comision de administrare lunar, aplicat la soldul creditului si un comision de analiza a dosarului de creditare. DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este cea care exprima cel mai bine costurile care se aplica valorii initiale a creditului acordat. Toti acesti indicatori pot fi complicat de calculat si ingreuneaza calculul pe care o persoana il poate face singura pentru a afla ce rata va avea de platit.

Tocmai de aceea, un instrument precum cel pus la dispozitie de Credius IFN asigura o simulare credit eficienta, care ajuta solcitantii sa afle inca inainte de a aplica ce rata pot plati pentru o anumita suma imprumutata.

Un simulator (de) credit te poate ajuta si pe tine sa iei un imprumut cu succes si sa poti apoi sa-l returnezi fara incidente si intarzieri.

Cand este indicat sa folosesti un calculator rata

Instrumentul de estimare pus la dispozitie de Credius te ajuta sa-ti ajustezi nevoile in functie de veniturile disponibile. Un calculator rata credit iti salveaza mult timp si iti ofera datele de care ai nevoie pentru un imprumut reusit. Dar pentru asta este important sa fie folosit inainte de a aplica la Credius. Doar asa vei putea sa soliciti suma optima, pe perioada potrivita. Calculeaza rata in functie de veniturile de care dispui cu certitudine in momentul in care aplici si asigura-te ca rata va reprezenta un procent sustenabil din totalul banilor de care dispui in fiecare luna.

Punand la dispozitie un calculator rata, banca sau IFN-ul la care apelezi te ajuta sa iei decizii rationale, nu bazate pe impulsul de moment. Alege sa folosesti un calculator rata credit eficient de la Credius si aplica cu incredere pentru imprumuturile dorite!

Cum obtii un credit?

Completezi
cererea
Semnezi
contractul
Primesti
banii
Suntem langa tine oricand ai nevoie de un credit urgent online si am simplificat procesul, tocmai ca tu sa primesti banii de care ai nevoie, fara intarziere, fara hartii si batai de cap, intr-un mod simplu si sigur. Totul se intampla online si in doar 60 de minute, obtii un credit rapid si flexibil, indiferent de varsta, venituri sau antecedente financiare.

Iti suntem aproape si fizic prin intermediul Birourilor Credius!

Cauta biroul Credius din orasul tau si ia-ti un credit rapid, ajutat de unul dintre consultantii nostri.