My Site Preloader

Simuleaza un credit cu Calculatorul de Rate

Solutii ideale pentru nevoile tale

De cati bani ai nevoie?
lei
- +
Minim 2200 lei Maxim 51 000 lei
Pe ce perioada?
12 luni
- +
Minim 6 luni Maxim 60 luni
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Foloseste un calculator de credit

Un credit poate fi solutia pentru cea mai mare parte a problemelor tale financiare, dar trebuie sa te gandesti intotdeauna la un echilibru intre nevoile tale si resursele disponibile pentru a returna banii imprumutati. Credius IFN iti vine in ajutor si pune la dispozitia solicitantilor un simulator (de) credite. Acest instrument, disponibil pe site-ul Credius, te ajuta sa afli imediat care este valoarea estimata a ratei lunare a unui credit, in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare.

Este un exercitiu foarte util pe care poti sa-l faci inainte de a aplica pentru un imprumut la Credius. Jucandu-te cu cele doua variabile in limitele stabilite pentru fiecare produs de creditare, vei afla ce nivel de rata lunara este compatibil pentru veniturile de care dispui. O rata pentru un credit trebuie sa nu afecteze bugetul personal sau al familiei astfel incat sa nu mai poti achita alte cheltuieli recurente, precum chiria sau intretinerea ori plata utilitatilor. Ea trebuie sa fie la un nivel suportabil, astfel incat sa poti sa o achiti luna de luna, fara sa te indatorezi si mai mult, iar un astfel de simulator (de) credit bancar te ajuta sa-ti afli limitele financiare.

Calculatorul de credite este o interfata foarte simpla si directa:
- in partea de sus a panoului puteti selecta suma de bani pe care doriti sa o imprumutati, in lei;
- in partea de jos a panoului, selectati numarul de luni pentru care doriti sa utilizati creditul.
Apoi dai click pe “Aplica acum” si, in cateva secunde, Credius iti spune care vor fi ratele lunare. Rezultatele sunt afisate atat sub forma unui tabel de amortizare.
Acesta nu este doar un simulator de credite, ci si un excelent calculator financiar care te ajuta sa intelegeti daca un imprumut este fezabil pentru tine sau nu si, daca da, care este cea mai buna optiune de creditare.

Daca ai intrebari cu privire la modul in care functioneaza calculatorul de credite sau la semnificatia rezultatelor simularii, te rugam sa contactezi un consilier Credius. Simulatorul de credit este doar un instrument orientativ; in functie de situatia ta financiara, este posibil sa ti sa se ofere un imprumut diferit de cel pe care l-ai simulat.

Calculator credit nevoi personale - pasi de urmat

Un credit de nevoi personale este foarte versatil si te poate ajuta sa-ti rezolvi multe dintre nevoile de finantare. Pentru acest produs, Credius a stabilit ca intervalul de creditare este intre 800 si 50200 de lei, iar perioada de rambursare se intinde pana la 60 de luni.

Cu ajutorul unui simulator (de) imprumut nebancar, poti afla care este nivelul ratei lunare, in functie de diverse scenarii. De exemplu, daca alegi limitele minime, adica o suma imprumutata de 1500 de lei pe o perioada de 24 de luni, acest simulator (de) credit nevoi personale iti va afisa o rata estimata de 191 de lei. Valoarea este estimata, pentru ca oferta Credius este personalizata pentru fiecare solicitant si va fi comunicata inainte de semnarea contractului de creditare. Dar aceasta rata estimata este un foarte bun punct de plecare in analizarea variantelor pe care le ai pentru a ajunge la o suma care sa acopere nevoile actuale, pe o perioada de timp rezonabila si cu un nivel al ratei lunare care sa poata fi sustinut de venituri. Ai toate motivele sa folosesti un simulator imprumut de nevoi personale!

Simulator credite - un ajutor pentru credite de succes

Calculul unei rate, atunci cand vine vorba de credite este realizat pe baza unei formule care cuprinde mai multi indicatori. Pe langa dobanda nominala, exista un comision de administrare lunar, aplicat la soldul creditului si un comision de analiza a dosarului de creditare. DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este cea care exprima cel mai bine costurile care se aplica valorii initiale a creditului acordat. Toti acesti indicatori pot fi complicat de calculat si ingreuneaza calculul pe care o persoana il poate face singura pentru a afla ce rata va avea de platit.

Tocmai de aceea, un instrument precum cel pus la dispozitie de Credius IFN asigura o simulare credit eficienta, care ajuta solcitantii sa afle inca inainte de a aplica ce rata pot plati pentru o anumita suma imprumutata.

Un simulator (de) credit te poate ajuta si pe tine sa iei un imprumut cu succes si sa poti apoi sa-l returnezi fara incidente si intarzieri.

Calculator credit - este un instrument pe care potentialii imprumutati il pot folosi pentru a obtine o estimare a platilor lunare pe care vor trebui sa le faca, in functie de valoarea imprumutului, de termenul si de rata dobanzii. In acest fel, poti afla daca o anumita oferta de credit este sau nu accesibila pentru tine si familia ta, fara a fi nevoit sa parcurgi intregul proces de solicitare a creditului. De asemenea, este important de retinut ca simulatorul de credit ofera doar o estimare a platilor lunare si ca acestea se pot modifica in functie de decizia finala a Credius. Foloseste acum calculatorul nostru de credit si afla in doar cateva clickuri care ar putea fi platile lunare!

Cand este indicat sa folosesti un calculator rata

Instrumentul de estimare pus la dispozitie de Credius te ajuta sa-ti ajustezi nevoile in functie de veniturile disponibile. Un calculator rata credit iti salveaza mult timp si iti ofera datele de care ai nevoie pentru un imprumut reusit. Dar pentru asta este important sa fie folosit inainte de a aplica la Credius. Doar asa vei putea sa soliciti suma optima, pe perioada potrivita. Calculeaza rata in functie de veniturile de care dispui cu certitudine in momentul in care aplici si asigura-te ca rata va reprezenta un procent sustenabil din totalul banilor de care dispui in fiecare luna.

Punand la dispozitie un calculator rata, banca sau IFN-ul la care apelezi te ajuta sa iei decizii rationale, nu bazate pe impulsul de moment. Alege sa folosesti un simulator rata credit eficient de la Credius si aplica cu incredere pentru imprumuturile dorite!

Cu ajutorul Credius - calculator credit pentru nevoi personale, poti:
- Afli cat de mult iti poti permite sa imprumuti
- Sa estimezi platile lunare
- Sa iti faci o idee despre marimea imprumutului pe care il poti gestiona

Pentru a utiliza calculatorul de credit pentru nevoi personale, introduce pur si simplu informatiile despre tine, iar rezultatele vor fi afisate in cel mai scurt timp. Incearca-l astazi!

Cum obtii un credit?

Completezi
cererea
Semnezi
contractul
Primesti
banii
Suntem langa tine oricand ai nevoie de un credit urgent online si am simplificat procesul, tocmai ca tu sa primesti banii de care ai nevoie, fara intarziere, fara hartii si batai de cap, intr-un mod simplu si sigur. Totul se intampla online si in doar 60 de minute, obtii un credit rapid si flexibil, indiferent de varsta, venituri sau antecedente financiare.