Aplicația noastră pentru nevoile tale – calculator credite online!

Alegi creditul dorit și noi te ajutăm să-l obții în cel mai scurt timp! Acum e mult mai simplu, dar și mai sigur să aplici pentru un credit. Știi de ce? Pentru că ai la dispoziție un calculator credite online, putând astfel configura creditul de care ai nevoie. Cum? Online!

Calculatorul de credite online este disponibil online și poate fi utilizat fără suport din partea noastră, pentru că pașii pe care trebuie să-I urmezi sunt simpli și intuitivi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credite rapide online, credite de nevoi personale, credite Diaspora, indiferent de tipul creditului pentru care aplici, poti folosi aplicația pentru a obtine valoarea estimativă a ratei tale lunare.

Află dinainte cât ai de plătit!

Pentru că nu știi cu certitudine valorea creditului pe care ți-l poți permite, calculează-ți ratele înainte să aplici. Foloseste aplicația pentru calcularea ratei de credit de nevoi personale pentru a obtine valoarea estimativa a ratei tale lunare.

Fiecare instituție bancară sau nebancară are calculatoare diferite pentru calculul ratei. Modul de calcul al acesteia depinde de tipul de rată ( egale, descrescatoare, calculate in functie de un indice de referinta), comisioanele percepute.

Este mai simplu ca niciodată să faci o simulare de credit online, disponibilă rapid în aplicația Credius, ca să știi totul despre condițiile creditului tău înainte să faci pasul decisiv.

Pentru un credit de nevoi personale, poți afla direct din fața calculatorului toate informațiile necesare. Pentru că beneficiezi de un calculator rate credit nevoi personale afli care sunt beneficiile oferite de tipul respectiv de credit, suma minima si maxima pe care o poti accesa, care sunt documentele necesare pentru a obtine aprobarea imprumutului, care sunt costurile totale ale creditului si care va fi valoarea totala pe care o vei rambursa.

Aplică online și te sunăm în 60 de minute!

Cum aplici? Introduci datele (valoarea si perioada), si iti vom afisa cat vei plati in fiecare luna si cat platesti in total pentru un credit de nevoi personale!

Cu toate aceste informații la dispoziție, calculează-ti ratele creditelor și decide daca solutiile de creditare Credius sunt potrivite pentru nevoile tale!