My Site Preloader

Cerere pentru credite online

DATE PERSONALE
Nume *
Prenume *
Telefon mobil *
CNP *
E-mail *
Pentru a raspunde solicitarii tale avem nevoie de acordurile tale.Sunt de acord cu cele mentionate mai jos si vreau sa finalizez cererea:


Am citit si am inteles informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Credius, disponibile aiciSunt de acord ca Credius sa consulte si sa prelucreze datele mele cu caracter personal din bazele de date ale ANAF. Detalii acord disponibile aici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele biometrice necesare identificarii la distanta. Detalii acord disponibile aici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal in scop de promovare a produselor / serviciilor Credius, precum si produselor partenerilor si societatilor afiliate Credius


MESAJ IMPORTANT!

Va rugam sa nu dezvaluiti datele personale sau bancare persoanelor care va solicita acest lucru in schimbul unei “oferte de nerefuzat”.
Nu instalati aplicatii care ofera acces la distanta la dispozitivul dumneavoastra (AnyDesk, Team Viewer, etc) la cererea persoanelor care va contacteaza.
Fiti precauti si nu va lasati pacaliti de promisiuni de castiguri rapide si semnificative facute prin intermediul investitiilor in criptomonede sau actiuni la companii renumite.

Pentru a va proteja impotriva atacatorilor, va recomandam sa urmati urmatoarele sfaturi:

1. Evitati vizitarea/accesarea site-urilor recomandate telefonic, prin mesaje pe rețelele sociale sau prin SMS, de persoane necunoscute.
2. Nu instalati aplicatii de acces la distanta de la persoane necunoscute.
3. Ignorați apelurile internationale, in special din tari necunoscute.
4. Nu furnizați informatii personale sau financiare sensibile.
5. Evitati deschiderea atasamentelor sau accesarea link-urilor din surse necunoscute.
6. Nu faceți plati in avans catre persoane necunoscute.
7. Pastrati confidentialitatea datelor de autentificare si a informatiilor cardului bancar.

Siguranta dvs. este prioritara pentru noi, si suntem aici pentru a va ajuta sa evitati eventualele capcane ale FRAUDELOR online.