Cel mai Cel

Credius lansează cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit

  Produsul financiar care îmbină avantajele unui credit urgent cu posibilitatea de a rambursa creditul într-un termen mai lung
    

Cel mai ieftin credit dintre creditele urgente

 Cel mai rapid credit dintre creditele pe termen mediu și lung

Cel mai simplu credit dintre creditele pe termen mediu și lung

Cele mai mici rate lunare la creditele la creditele urgente
 
 


Te așteptăm într-unul dintre punctele de lucru  

Aplică acum!Completează cererea online Lasă-ne un mesaj!Nu ai timp să completezi formularul din aplicație? Nicio problemă, lasă-ne un mesaj și te sunăm noi!

Dacă nu prezinți adeverință de venit
Dacă prezinți adeverință de venit
Valoarea maximă finanțată 25.000 RON
Valoare minimă finanțată 600 RON
Perioada de finanțare (luni) 25 - 60
Moneda RON
Comision de analiză  min 150 RON - max 600 RON *
Rata dobânzii fixa 17%/an Rata dobânzii fixa 7%/an
Comision de administrare lunar min 2,8% - max 12%*
* În conformitate cu normele interne ale Credius, oferta de credit este personalizată.
Documente necesare
  • actul de identitate
  • cerere de credit tip Credius
  • extras de cont bancar
  • actul de identitate
  • cerere de credit tip Credius
  • adeverința de venit (salariați)
  • ultimul talon de pensie în original (pensionari)
** În funcție de profilul de risc al clientului și normele interne, Credius își rezervă dreptul de a cere și alte documente suplimentare în afara celor specificate mai sus.
Condiții de finanțare
Vârsta minim 18 ani, împliniți la momentul acordării creditului
Venit minim acceptat
Pentru sume ≥ 15.000 RON se solicita fideiusor
400 RON

Vezi exemplu reprezentativ

 
E atât de simplu! Mergi la biroul Credius și soliciți acordarea unui credit, de exemplu în valoare de 1500 lei. Vei completa cererea de credit, iar consultantul nostru o va trimite spre analiză. În cel mult 60 de minute vei afla dacă s-a aprobat. Dacă alegi perioada de rambursare de 60 de luni, rata lunară va fi de 69,04 lei. Nu se percep alte comisioane în afara comisionului lunar de administrare de 2,8%, a taxei de analiza de 150 lei și a dobânzii fixe de 17%. În final, după 60 de rate lunare egale, valoarea totală plătibilă va fi de 4142,57 lei (DAE 75,70%). Odată aprobat, iți poți rezolva problemele, fără a justifica modul de folosire a banilor. Ai posibilitatea de a alege perioada de rambursare între 25 și 60 de luni. Dacă dorești să faci rambursarea totală anticipată a creditului, la scadența celei de-a patra luni de exemplu, obții o reducere de 1% din principalul rămas de plată, iar suma totală plătibilă va fi de 1736,74lei. Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare legată de contractarea unui credit.
Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală.
Conform normelor interne Credius, oferta de creditare este personalizată. 
E atât de simplu! Mergi la biroul Credius și soliciți acordarea unui credit, de exemplu în valoare de 1500 lei. Vei completa cererea de credit, iar consultantul nostru o va trimite spre analiză. În cel mult 60 de minute vei afla dacă s-a aprobat. Dacă alegi perioada de rambursare de 60 de luni, rata lunară va fi de 58,73 lei. Nu se percep alte comisioane în afara comisionului lunar de administrare de 2,8%, a taxei de analiza de 150 lei și a dobânzii fixe de 7%. În final, după 60 de rate lunare egale, valoarea totală plătibilă va fi de  3523,58 lei (DAE 58,57%). Odată aprobat, iți poți rezolva problemele, fără a justifica modul de folosire a banilor. Ai posibilitatea de a alege perioada de rambursare între 25 și 60 de luni. Dacă dorești să faci rambursarea totală anticipată a creditului, la scadența celei de-a patra luni de exemplu, obții o reducere de 1% din principalul rămas de plată, iar suma totală plătibilă va fi de 1686,68 lei. Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare legată de contractarea unui credit.
Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală.
Conform normelor interne Credius, oferta de creditare este personalizată.