Inovatii

Credius este o companie care ofera acces la finantare oricarei persoane capabile sa gestioneze un credit. Clientii nostri sunt tratati intotdeauna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.

Alege suma dorita:3 000 lei
1 500 lei 20 000 lei
- +
Alege perioada de plata:24 luni
12 luni 60 luni
- +
Rata lunara
*Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale Credius oferta este personalizată si poate fi mai atractivă sau mai putin atractivă decât cea expusă în exemplul reprezentativ. Aplica acum

Tehnologii inovative de creditare

Noi oferim clientilor credite simple si rapide. Avem tehnologii care ne permit sa nu cerem alte documente, in afara de cartea de identitate. Luam rapid decizia in privinta creditului, in maxim 60 de minute. Astfel, implementarea acestor tehnologii economiseste semnificativ timpul si eforturile clientilor nostri.

Credite fara limita de varsta

Am inventat aceste credite in special pentru pensionari, care, deseori, din cauza ca nu mai sunt angajați, sunt desconsiderati de alte institutii financiare. 

Tehnologie online-online

Este o tehnologie inventata de Credius, care minimizeaza esential eforturile cumparatorului in shopping-ul online. Aceasta permite efectuarea cumparaturilor online prin intermediul creditului online, intr-o maniera in care cumpararea se executa 100% online si acordarea creditului se executa 100% online. In afara de completarea formulalelor online, solicitantul nu mai trebuie sa faca nimic. Aprobarea creditului se efectueaza simultan cu selectarea bunului. Contractul de credit se semneaza la receptia bunului comandat. Totul se intampla fara ca solicitantul/clientul sa se ridice de pe canapea.

Bonificatia de rambursare anticipata totala

Inventia apartine companiei CREDIUS! Bonificatia de rambursare anticipata totala este partea componenta a oricarui credit acordat clientilor de catre CREDIUS si ofera clientului o flexibilitate mai mare la gestionarea si rambursarea totala a creditului prin includerea unei recompense din partea CREDIUS la rambursarea anticipata totala a creditului in orice moment. Altfel spus, in momentul in care clientul doreste ramburseze anticipat tot creditul, acesta nu mai platește comisioanele de rambursare anticipata, asa cum se practica de obicei, ci, dimpotriva, CREDIUS ii ofera clientului o recompensa pentru rambursarea anticipata totala a creditului.

Credimatic

Credimatic este un automat care permite eliberarea creditelor fara prezenta consultantului de credite. Este o metoda absolut noua si revolutionara de a imprumuta bani. Acest terminal este gandit pe acelasi principiu cu familiarul bancomat, singura diferenta fiind ca, prin intermediul sau, se pot accesa creditele oferite de Credius.
Experienta utilizarii aparatului este extrem de simpla. Persoana intersata de obtinerea unui credit introduce datele personale prin tastatura si ecranul touchscreen, scaneaza actul de identitate prin intermediul unui scaner instalat pe Credimatic si asteapta aprobarea. Decizia referitor la eliberarea creditului se ia foarte rapid, intr-un interval de 20-40 de minute. In cazul in care creditul este aprobat, clientul printeaza oferta si contractul de credit, prin intermediul terminalului, semneaza contractul si, apoi, il reintroduce in Credimatic. La final, Credimatic ofera instructiunile necesare pentru ca solicitantul/clientul sa poata intra in posesia banilor.

Creditul Diaspora

Credius IFN S.A. este singura institutie financiara ce acorda credite romanilor din Diaspora, oferindu-le un produs exclusiv online, fara giranti si fara garantii. Creditul Diaspora este un serviciu sigur, oferit la distanta, foarte accesibil datorita conditiilor lejere de acordare, cu documentatie minima si fara a fi necesara prezenta in tara, pentru orice nevoie.

Inca din anul 2013 Credius IFN a reusit sa inoveze piata imprumuturilor bazandu-se pe o echipa tanara, dar cu multa experienta, atentia fiind mereu orientata spre client si spre satisfacerea nevoilor acestora. Acum beneficiaza de tehnologia necesara si disponibilitatea creditarii in afara Romaniei.

Creditul pentru nevoi personale este o facilitate oferita celor peste 2 milioane de romani aflati in Marea Britanie, Spania si Italia, care pana in acest moment nu au avut posibilitatea contractarii unui imprumut, demersurile fiind anevoioase in tara in care au rezidenta.

Creditul Diaspora este un serviciu unic, ce raspunde unor nevoi stringente de dezvoltare si evolutie, implementarea produsului fiind rezultatul unui lung proces si efort sustinut al intregii echipe Credius IFN. Toate demersurile duc spre crearea in cel mai scurt timp a unui produs financiar global, oferit in conditiile unor costuri mult mai avantajoase, dedicat tuturor romanilor ce au depasit granitele nationale, in orice tara s-ar afla.