Unde pleci în vacanță în 2019? Top locuri de vizitat în România!

Cum stai cu planurile de vacanta pe anul 2019? Noi ne-am decis ca anul acesta sa dam plajele insorite si vacantele extravagante si sa ne bucuram de cultura bogată, obiceiurile şi tradiţiile, portul popular, dar şi oamenii cu suflet curat care definesc Romania. Unii spun că înainte de a vizita lumea, trebuie să ne cunoaștem țara.

Fiecare coltişor din România ascunde locuri minunate, însă există printre acestea, câteva locuri de vizitat în România care definesc frumuseţea acestei ţări și pe care nu ar trebui să le ratăm. Pentru a te convinge pe deplin de spendorile ţării noastre, am realizat un top al celor mai frumoase locuri în România, pe care ar trebui să ne propunem să le vedem, măcar odată în viaţă. Anul acesta trebuie sa ajungi neaparat intr-unul din aceste locuri de vizitat in Romania!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Top 5 cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania!

 

  1. Delta Dunării, unică în Europa, este un univers sălbatic de o frumuseţe greu de descris în cuvinte. O plimbare cu barca pe canale şi lacuri în timp ce asculţi freamătul stufului şi zgomotele naturii este o binecuvântare. Iar dacă la întoarcerea din plimbarea lacustră vei fi îmbiat cu bucate specifice bucătăriei lipovenești, să nu te împotrivești căci felul de a găti al lipovenilor este unic și îmbietor.
  2. Cascada Bigăr, județul Caraș-Severin – situată în inima unei rezervații naturale din zona Banatului se află cea mai frumoasă și cea mai cunoscută cascadă din România. Albastrul izvorului te face să crezi că acolo a căzut cerul, Trebuie sa te convingi singur.
  3. Transfăgărășan – supranumit si cel mai frumos drum din lume, Transfagarasanul este una dintre cele mai frumoase locuri de vizitat si de explorat in Romania si nu numai, atragand turisti din toate colturile lumii. Atracțiile principale intalnite pe acest drum sunt Bâlea Lac, Cascada Balea, Barajul Vidraru și Hotelul de Gheata de la Balea Lac.
  4. Satul Viscri în Brașov și Sighișoara – Satul Viscri a devenit cunoscut în întreaga Europă după ce prinţul Charles a cumpărat o casă aici în 1996 şi a povestit despre frumuseţile satului din Transilvania. O vizită în micuțul sat braşovean Viscri e ca o întoarcere în timp dar cu un farmec aparte. Iar dacă ajungi în Sighișoara vei avea impresia că ai fost teleportat într-o poveste desprinsă din Evul Mediu și că, din moment în moment, un cavaler călare îmbrăcat în armură de oțel îți poate tăia calea.
  5. Cetatea Alba Carolina cea mai mare Cetate din România și unul dintre locurile istorice de vizita în România. E nevoie doar de câteva ore petrecute la Alba Iulia pentru a-ți arăta ţie şi a le demonstra şi tuturor celor care te însoţesc, că întoarcerea în timp este posibilă.

Destinații de weekend în România!

 Iar dacă vrei să-ți plănuiești escapade de weekend și nu stii unde sa pleci, îți dam noi idei. Cele mai frumoase destinatii de weekend te asteapta ca să te relaxezi și să petreci timp cu prietenii sau familia Pe lista noastră de destinații de weekend de vizitat în România am adăugat Rezervatia de Ursi de la Zarnesti, Barajul Siriu de la Buzau, cetatea Râșnov sau castelul Bran și de ce nu Brașovul, care este unul dintre centrele puternic culturale din țară.

Acum că lista e completă, nu rămâne decât să începi să faci economii sau să soliciți un credit de nevoi personale pentru vacanța ta în România. Dacă nu ești sigur de cât ai nevoie, fă o estimare a împrumutului și calculează-ți ratele lunare.

Să faci rost de bani este la fel de ușor precum a spune “vreau credit“, doar cu ajutorul soluțiilor oferite de Credius.