Creditul pe termen scurt de la Credius, soluția până la salariu

Ți-ai propus, și nu o dată, să investești în propriul vis, la următorul salariu, dar de fiecare dată te-ai văzut nevoit să amâni o astfel de investiție. Și nu pentru că ar fi fost ceva costisitor, ci, pur și simplu, pentru că ai avut mereu alte priorități. Lunile au trecut, dar visul tău a rămas în continuare în așteptare. Ai așteptat destul, ia un credit pe termen scurt de la Credius și împlinește-ți visul.

Credius, soluția până la salariu

Indiferent care ar fi el. Pentru că noi, cei de la Credius, nu te întrebăm ce vrei să faci cu banii. E treaba ta dacă vrei să îți cumperi un smartphone, un laptop nou, un televizor sau un aparat de fotografiat. Treaba noastră este să te ajutăm să îți împlinești visul. Iar creditul pe termen scurt de la Credius este cea mai bună soluție atunci când ai nevoie de bani până la salariu.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Acum, visul tău se poate transforma în realitate în mai puțin de 60 de minute, din momentul în care ne-ai contactat. Cum poți face asta? Vino la una din cele peste 50 de filiale Credius din țară sau aplică pentru un credit online, completând formularul de pe site-ul Credius. Dacă nu ai nici măcar 5 minute la dispoziție, să completezi cererea online, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te sunăm înapoi.

Credius, credit doar cu buletinul

În mai puțin de o oră, creditul pe termen scurt de la Credius îți poate aduce o sumă cuprinsă între 450 și 1.800 de lei, care să te ajute să îți împlinești visul. Iar asta, fără dureri de cap. Poți obține finanțare maximă cu documente minime. Adică, doar cu buletinul. Dar creditul pe termen scurt de la Credius nu este doar simplu și rapid, ci și mai ieftin decât alte credite pe termen scurt.

La Credius, ai cele mai mici costuri la creditul pe termen scurt. Ratelor mici și fixe li se adaugă transparența totală, pentru ca tu să știi de la bun început cât ai de plătit, dar și pachetul ANTICREDIT, care oferă bonusuri și ieftinește creditul. Pe scurt, poți obține 1.800 de lei, pe care îi poți rambursa în 5 luni. Dacă rambursezi creditul mai repede, nu achiți comision, ci primești un bonus de la Credius.

Credius, alături de tine 24 de ore din 24.